Esdeveniments

Navigation Bar

Xerrada "Humanizar la educación", a càrrec de César Bona

Activitat que forma part del programa "Parlant d'educar... a Premià de Dalt!

Above Content Body

Content Core

Sinopsi:

La vida ens està donant una oportunitat per humanitzar l'educació.

La situació que hem viscut ha mostrat els descosits de el sistema educatiu i ha posat de manifest l'allunyat que aquest es troba de la realitat. S'ha revelat la inflexibilitat del currículum: és aquest el que ha d'adaptar-se a la realitat, no a l'inrevés. Aquests mesos, en parlar d'educació, els verbs que més s'han escoltat han estat examinar i avaluar. És la vida la que ens està posant a prova, i el que hem d'avaluar és el sistema. Així que, en lloc de buscar diferents respostes a les preguntes de sempre, potser hem de canviar les preguntes: ¿quines eines necessiten els nens i les nenes? Quines mancances trobem en l'educació que hem rebut? ¿Servirà el que hem viscut per reflexionar o tornarem a l'educació prepandemia com si res hagués passat?

Hem d'aprofitar aquest moment per replantejar-nos l'educació que volem: si hi ha alguna cosa que està clar, és que tot comença en l'educació.

  • Quan 08/09/2021 de 19:00 a 20:30 (Europe/Madrid / UTC200)
  • On Xerrada online
  • Nom de contacte AFA Escoles Bressol, Escola Marià Manent, Escola SAnta Anna i INS Valerià Pujol i Bosch, amb el suport de la regidoria d'Ensenyament
  • URL de l'esdeveniment Lloc web relacionat
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal
Xerrada online

Below Content Viewlet

Document Actions