Esdeveniments

Navigation Bar

Veniu amb la família a la jornada de neteja del bosc de Premià de Dalt amb Krisol Waldorf Maresme!

Actuarem al voltant de la Caseta dels Reis (també coneguda com a la Torre del Moro). Disposarem de bosses facilitades per l'Ajuntament per a dipositar els residus i us demanem que porteu guants per a vosaltres i els vostres fills.

Above Content Body

Content Core

El centenari de l'efemèride Waldorf100 ens anima a generar activitats lligades als valors de la pedagogia Waldorf, que serveixin per difondre la nostra manera de ser i fer a la societat. El respecte i cura de la natura, com a font de vida i exemple d'aprenentatge, és sens dubte una de les característiques més visibles d'aquesta educació.
 
Actuarem al voltant de la Caseta dels Reis (també coneguda com a la Torre del Moro).
 
Disposarem de bosses facilitades per l'Ajuntament per a dipositar els residus i us demanem que porteu guants per a vosaltres i els vostres fills.
 
El lloc i hora de trobada és el pati de la Societat Cultural Sant Jaume a les 9.45 h. Us demanem puntualitat per a facilitar l'organització.
 
Veniu a passar un matí en família i comunitat, contribuint a la neteja i bellesa del nostre entorn i de la mare Terra i donant exemple als nostres petits de com tractar, tenir cura i vincular-se amb la natura!
  • Quan 12/10/2019 de 09:45 a 13:30 (Europe/Madrid / UTC200)
  • On Sortida del pati de Sant Jaume
  • Nom de contacte Krisol Waldorf Maresme, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Premià de Dalt
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal
Sortida del pati de Sant Jaume

Below Content Viewlet

Document Actions