Esdeveniments

Navigation Bar

Presentació del capítol pilot de la sèrie “Moros a la Costa”, escrit i dirigit per l'actor Imanol Garcia

Presentació a Premià de Dalt del capítol pilot de la sèrie “Moros a la Costa”, escrita i dirigida per Imanol Garcia. És una sèrie inspirada en la Festa Major de Premià de Mar que narra la història d’un poble que es veu envaït pels pirates. Actors ben coneguts com Àlex Casanovas i Fermín Fernandez es posen a la pell d’un pescador i alcalde d’un poble costaner que pateix un d'aquests atacs.

Above Content Body

Content Core

  • Presentació del capítol pilot de la sèrie “Moros a la Costa”, escrit i dirigit per l'actor Imanol Garcia
  • 2021-07-03T19:00:00+02:00
  • 2021-07-03T20:00:00+02:00
  • Presentació a Premià de Dalt del capítol pilot de la sèrie “Moros a la Costa”, escrita i dirigida per Imanol Garcia. És una sèrie inspirada en la Festa Major de Premià de Mar que narra la història d’un poble que es veu envaït pels pirates. Actors ben coneguts com Àlex Casanovas i Fermín Fernandez es posen a la pell d’un pescador i alcalde d’un poble costaner que pateix un d'aquests atacs.

L'Imanol García és una actor, director iy guionista de Barcelona format q la Escuela de Teatro Nancy Tuñón i Jordi Oliver i en teatremusical amb en Carlos Gramaje.

Ha treballat en curtmetratges com ara  'M.I.A.', dirigit por Sergio González-Román, o al premiat “Dins la fosca”, dirigit per Joaquim Sicart. També ha participat en sèries com ara  'La Riera' de TV3 i en obres de teatre com '¡Biba la rebolución!', dirigida per Ferran Corbalán, on va ser nominat a Millor Actor en el Festival de Teatre Mostra’t de Barcelona.

Below Content Viewlet

Document Actions