Esdeveniments

Navigation Bar

Enotast amb la DO Alella a l’establiment El Celleret

Tasta la terra de la Pansa Blanca a Premià de Dalt i viu la Ruta del vi DO Alella!

Above Content Body

Content Core

Tapes: Pa de conca amb ventresca, ceba caramelitzada i anxova. Pa de coca amb sobrassada de Mallorca i formatge de Maó.

Vins: Parvus Syrah del celler Alta Alella Mirgin. 3 de Testuan.

Sommelier: Rebeca Ruiz / Col·laborador: Restaurant el Celleret

 

  • Quan 12/06/2021 de 12:00 a 14:00 (Europe/Madrid / UTC200)
  • On Passatge Cooperativa, 26, 08338 Premià de Dalt, Barcelona
  • Nom de contacte DO Alella i regidoria de Turisme i Promoció de la Vila, amb la col·laboració de l'establiment El Celleret
  • Assistents Aforament limitat. Inscripcions al web d'Enoturisme Alella. Preu: 8,00€ que es cobren des del web relacionat
  • URL de l'esdeveniment Lloc web relacionat
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal
Passatge Cooperativa, 26, 08338 Premià de Dalt, Barcelona

Below Content Viewlet

Document Actions