Esdeveniments

Navigation Bar

41è Festival de Música del Maresme: "Veus", a càrrec del Cor Infantil d'Amics de la Unió

L’espectacle VEUS és el recull d’aquest so blanc i natural, l’actitud escènica lleugera, harmoniosa i precisa, la interpretació d’altíssim nivell i la capacitat comunicativa extraordinària que són l’essència de VEUS – Cor Infantil Amics de la Unió.

Above Content Body

Content Core

Des que es va estrenar l’any 2012, VEUS s’ha presentat a nombrosos escenaris, tant a Catalunya com a diversos festivals europeus on sempre ha sorprès al públic. Amb un concepte de concert dinàmic i proper on es combinen la música, el moviment i la interacció amb el públic; VEUS és una experiència única gràcies a la vitalitat dels joves membres del cor.

El cor neix el 1996 amb l’Escola de Música creada aquell mateix any dins la Societat Coral Amics de la Unió de Granollers, entitat dedicada des de 1877 a la promoció i difusió de la música coral. Format per veus blanques entre dotze i disset anys, està considerat una de les formacions de més nivell de Catalunya i interpreta obres de diferents períodes i estils. Tots els membres del cor reben classes de cant i tècnica vocal amb els professors Maria Illa, Lars Isdahl, Júlia Sesé i Alba Ballús.

Director de VEUS

Des de la seva formació Josep Vila i Jover és el director titular del cor tot i que ha treballat també amb directors de prestigi com Jordi Savall, Antoni Ros–Marbà, Pablo González, Clark Rundell, Edmon Colomer, Christian Grube, Francesc Guillén, Òscar Boada, Manel Valdivieso i José Luis Basso, entre d’altres.

A VEUS se'l considera un dels millors cors infantils d’Europa, ha rebut diversos premis en competicions internacionals:

2015 47 1r premi 'Tolosako Naziorkateko Abesbatza Lehiaketa' (Certamen Coral Internacional de Tolosa. Gipuzkoa, Euskadi)
2013 Let thePeoplesSing! Concurs de la EuropeanBroadcasting Union. Silver Rose Bowl, a la millor formació coral de l’any
2013 59 Certamen Internacional de Habaneras de Torrevieja. Premi al millor cor Espanyol i Premi de l’audiència
2010 42 Certamen Coral de Tolosa (Euskadi, Spain). 2on premi

Veus-Cor Infantil Amics de la Unió actua regularment a les temporades dels principals escenaris del país com L’Auditori, el Palau de la Música Catalana o el Gran Teatre del Liceu.

Des de 2017 és cor resident al Teatre Auditori de Granollers i rep ajut del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

 

 

PREUS ENTRADES

Preu entrada de cada concert: 12€

Preu a Atrápalo: 10€ 

Menors 25 anys: 9€

En cas de pluja, els cocnerts es faran al teatre de la SC Sant Jaume

  • Quan 16/06/2018 de 22:00 a 23:00 (Europe/Madrid / UTC200)
  • On Can Coromina (Riera de Sant Pere, 160)
  • Nom de contacte Ajuntament de Premià de Dalt
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal
Can Coromina (Riera de Sant Pere, 160)

Below Content Viewlet

Document Actions