Esdeveniments

Navigation Bar

41è Festival de Música del Maresme: Cordes grillades (concert familiar)

Un concert familiar pensat per a nens i nenes de més de dos anys en què la música es transforma en una explosió de colors que serveix per explicar una història que va d'insectes, ocells, d'amor... i de música! Amb Brossa Quartet de Corda i La Botzina

Above Content Body

Content Core

Les cordes estan amanides amb pintures de molts colors per explicar una història que va d’insectes, ocells, amor i, sobretot, molta música.

La música ha estat composta pel Quartet Brossa, les il·lustracions i els dibuixos són fets per la Maria Vidal i la història és una adaptació d’un conte d’Eric Carle interpretat per la gent de La Botzina.

El resultat és un concert per a quartet de corda de 50 minuts de durada que combina la música, la il·lustració i la narració.

Els reclams d’ocells, les granotes de percussió, la cuca de llum i el pica-soques acaben de donar els moments màgics per tal que el conte sigui ple de sorpreses, fantasia i interès.

 

PREU ENTRADA:

12,00€ - Menors de 25 anys, 9,00€

Venda on line a Atrápalo, 10,00€

 

  • Quan 29/09/2018 de 19:00 a 20:00 (Europe/Madrid / UTC200)
  • On Teatre de la SC Sant Jaume
  • Nom de contacte Ajuntament de Premià de Dalt i Consell Pro Música de Premià de Dalt, amb la col·laboració de l'Escola Municipal de Música
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal
Teatre de la SC Sant Jaume

Below Content Viewlet

Document Actions