NOTES DE PREMSA
Notes de Premsa - Ārea serveis personals - Seguretat ciutadana i Policia Local - pag. 6484L'Ajuntament informa: retirada de contenidors per la Nit de Reis
Es reposaran l'endemā, durant el Dia de Reis

ssmmCom tots sabeu durant la Nit de Reis és tradiciķ a Premiā de Dalt que el jovent surti a fer les típiques bromes, movent material públic i privat d’un lloc a l’altre. A fi i efecte d’evitar danys majors, l’Ajuntament retira algunes bateries de contenidors de reciclatge al llarg del divendres 5 de gener i es reposaran al llarg del matí de l’endemā, Dia de Reis. Alhora, demanem als veīns que prenguin les mesures que considerin adients per a evitar que es malmetin o sostreguin béns privats.

Demanem disculpes per les molčsties que pugui ocasionar-vos aquesta acciķ de carācter preventiu, coordinada a través de la Comissiķ Nit de Reis en quč participen Mossos d’Esquadra, Policia Local, entitats, veīns i diverses regidories, alhora que solˇlicitem, un cop més, la colˇlaboraciķ de tots vosaltres per tal d’evitar llenįar els residus que ocasioneu fins dissabte dia 6 de gener quan ja s’hauran tornat a colˇlocar els contenidors als seus llocs habituals.

Comunicat retirada Nit de Reis

Comunicat retirada Nit de Reis

Fitxer: retirada_contenidors_nitdereis2018.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pāgines: 1
Mida: 109,04 kB

Informaciķ publicada el 5 de gener de 2018
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter

OFICINES

OAC
Plaįa de la Fābrica, 1
Tel: 93 693 15 15
oac@premiadedalt.cat

Policia Local
Plaįa de la Vila, 1
Tel: 93 693 15 00
policia@premiadedalt.cat
Ocupaciķ i Promociķ Econōmica
Plaįa del Mil.lenari, 5
Tel: 93 693 15 90
ocupacio@premiadedalt.cat
Serveis Socials
Plaįa del Mil.lenari, 6
Tel: 93 693 15 91
serveissocials@premiadedalt.cat