Ajuntament de PremiÓ de Dalt    Ajuntament de PremiÓ de Dalt
╔s l'Estrella Infante que va triar el somni de la FarmÓcia Josefina Vidal

FarmÓciaLa guanyadora del sorteig de la Campanya Comercial “ El Comerš de PremiÓ de Dalt, aquest Nadal et porta un somni fet regal”  ha estat l'Estrella Infante, que va triar el somni 24 que correspon a  “ Cuida’t i Mima’t amb un lot de productes de dermofarmÓcia” de la FarmÓcia Josefina Garcia Vidal, per valor de 300€. El sorteig es va celebrar el passat 29 de desembre a la sala de plens de l'Ajuntament.

La regidoria de Comerš i Promociˇ de la Vila ha realitzat de nou aquesta campanya de dinamitzaciˇ del comerš local a conseqŘŔncia de la bona acceptaciˇ assolida l'any passat.

El comerš de PremiÓ de Dalt et porta un somni fet regal! La campanya consistia en que cada establiment definÝsun pack de serveis i/o productes per un valor de 300€ que resultÚs atractiu, original i diferent. L'Ajuntament va repartir butlletes i b˙sties de participaciˇ entre tots els comeršos adherits a la campanya, concretament 28, per tal que reparteixin les butlletes entre els seus clients, entre el 9 i el 22 de desembre de 2017.

Aquestes havien de triar quin regal els agradaria fer realitat en els comeršos participants. I el 29 de desembre a la sala de plens de l'Ajuntament es va fer el sorteig del "somni" de la persona guanyadora amb una urna plena de totes les butlletes emplenades pels clients.

sorteigL'objectiu d'aquesta campanya Ús fer visibles els productes i serveis que els comeršos locals ofereixen, donar mÚs visibilitat a tots els participants i fidelitzar la clientela.

Enguany han participat 28 establiments comercials de les diferents zones del poble, els quals podeu consultar aquÝ.

establiments participants

establiments participants

Fitxer: SOMNIS_2017_establiments.pdf

Format: Acrobat-PDF
PÓgines: 1
Mida: 1,06 MB

Informaciˇ publicada el 3 de gener de 2018