NOTES DE PREMSA
Notes de Premsa - Ārea serveis personals - Cultura/Patrimoni - Entitats - pag. 6479Del 2 al 4 de gener, el circ de Nadal és a la Societat Cultural Sant Jaume
Es tracta de l´Acirca´t a Sant Jaume, amb tallers matins i tarda

Acirca'tLa Societat Cultural Sant Jaume, l'entitat cultural centenāria del municipi, torna a programar l'ACIRCA'T, el circ de Nadal a Premiā de Dalt i ho fa amb tallers de circ al matí i a la tarda amb l’espectacle “Alquímia” de la companyia El Negro y el Flaco.

La proposta sķn tres dies de circ, 2, 3 i 4 de gener, amb tallers i espectacle. Enguany l'ACIRCA'T combinarā els espais. Així, els Tallers de Circ matinals tindran lloc a l'aire lliure, a l'espaiķs pati de la masia, en horari d'11 a 13h i a la tarda, l'espectacle de circ “Alquímia” es farā a les 18h al Teatre Sant Jaume.

La companyia convidada és El Negro y El Flaco i estā dedicada al teatre i al circ, sempre molt a prop del joc cōmic i participatiu amb l'espectador. La veterana companyia catalano-argentina va néixer l’any 1994 i presentarā a Premiā de Dalt la seva primera creaciķ, “Alquímia”, un dels tres espectacles que té en gira. Es tracta d’un divertiment on es pot gaudir de veure el seu art amb els malabars i la proximitat amb el públic.

Acirca'tEls tallers estan pensats per a la descoberta i prāctica d'algunes disciplines del circ. S'hi pot participar tan un dia puntual com els tres dies i evolucionar en l'art dels malabars i els equilibris. Adreįats a totes les edats, estan especialment recomanats a partir dels 3-4 anys, quan els infants ja tenen més control del cos per a fer manipulaciķ i petits equilibris. Els mateixos artistes, amb molta experičncia com a formadors en escoles de circ, en seran els encarregats.

La Societat Cultural aposta un any més, i ja sķn tres, per ampliar l'oferta cultural i consolidar el Nadal amb una proposta de circ i per a tota la família i a preus populars. Participar el taller té el preu de 3 euros/dia i l'entrada a l'espectacle “Alquímia”, 4 euros. La inscripciķ i compra d'entrades es pot fer ja a la seu de l'entitat i al mateix dia a la taquilla del teatre una hora abans.

L'ACIRCA'T arriba a la 3a ediciķ amb ganes que les famílies vinguin a gaudir de la māgia del circ i la convivčncia a la que convida i ho converteixin en una tradiciķ de Nadal.
Tant el primer com el segon any es va comptar amb la Companyia Circ Xic i el seu Teatre de Funāmbuls dins el domo, una mena de vela de mitja esfera amb capacitat per a 100 persones. Aquest 2017 la companyia El Negro y El Flaco arribada recentment del Nepal colˇlaborant amb Pallassos Sense Fronteres, ens farā gaudir de la seva “Alquímia”, per la seva combinaciķ māgica de circ i teatre.

L'organitzaciķ de l'ACIRCA'T és a cārrec de la Societat Cultural Sant Jaume, que forma part de la Xarxa i la Federaciķ d'Ateneus de Catalunya, i compta amb el suport de l'Ajuntament de Premiā de Dalt. Com a colˇlaboradors, la Granja restaurant Sant Jaume i CIRCulant.

Acirca't

Acirca't

Fitxer: Acircat_2018.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pāgines: 1
Mida: 1,83 MB

Informaciķ publicada el 28 de desembre de 2017
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter

OFICINES

OAC
Plaįa de la Fābrica, 1
Tel: 93 693 15 15
oac@premiadedalt.cat

Policia Local
Plaįa de la Vila, 1
Tel: 93 693 15 00
policia@premiadedalt.cat
Ocupaciķ i Promociķ Econōmica
Plaįa del Mil.lenari, 5
Tel: 93 693 15 90
ocupacio@premiadedalt.cat
Serveis Socials
Plaįa del Mil.lenari, 6
Tel: 93 693 15 91
serveissocials@premiadedalt.cat