NOTES DE PREMSA
Notes de Premsa - Ārea serveis personals - Solidaritat i Cooperaciķ - pag. 6460Aquest cap de setmana torna La Maratķ de TV3
Tothom a colˇlaborar-hi!
Un any més, Premiā de Dalt ho té tot a punt per a colˇlaborar amb La Maratķ de TV3 mitjanįant l´organitzaciķ d´un seguit d´activitats solidāries que involucren bona part del teixit associatiu de la poblaciķ. Per segon any es realitzarā la línia de l'euro solidari.

La Maratķ 201746 entitats i 51 establimets comercials i empreses del poble participen en l'ediciķ d'enguany de La Maratķ de TV3, organitzada per Premiā de Dalt Solidari i Oncolliga Premiā de Dalt, amb la colˇlaboraciķ de la regidoria de Cooperaciķ i Solidaritat, la Societat Cultural Sant Jaume i l'Obra Social "la Caixa". Aquest any La Maratķ es dedica a les malalties infeccionses.

Activitats diverses

Les accions per a recaptar fons van comenįar ja al setembre, amb la caminada nocturna a Montserrat que organitza el Grup Excursionista La Tortuga. Des de llavors i fins al cap de setmana del 16 i 17 de desembre, han estat moltes altres les activitats organitzades en benefici de La Maratķ de TV3, i altres es faran posteriorment, totes elles amb la mateixa finalitat solidāria. Festa de La Maratķ de TV3 Diumenge 17 de desembre a partir de les 11 del matí, i fins les 14h, el pati de la SC Sant Jaume acollirā la major part de les accions programades. Antre altres, tai-txi, venda de llibres de segona mā, venda d'artesania i plantes, inflables per a nens i nenes, flashmob, iniciaciķ al patinatge artístic, venda de samarretes...

Línia de l'euro solidari

Aquest any es farā la segona ediciķ de la línia de l'euro solidari, unint amb monedes d'euro una línia blanca de 10cm entre l'antic Ajuntament (plaįa de la Vila) i el nou (plaįa de la Fābrica). Tots els veīns i visitants que vulguin participar podran dipositar a terra el seu euro o euros.

Ja fa nou anys que Premiā de Dalt participa activament amb els diversos actes solidaris que les associacions culturals, esportives i educatives organitzen per a recaptar diners per a la Maratķ de TV3.

Quč sķn les malalties infeccioses? Sķn la causa d'1 de cada 3 morts al mķn i sķn un problema important de salut pública. Estan causades per microorganismes patōgens (bacteris, virus, fongs i protozous) que entren al cos i es multipliquen fins que produeixen la malaltia. Cada microorganisme s'instalˇla i prolifera en un lloc diferent del cos humā, depenent de la seva via d'entrada i característiques. Les persones que porten prōtesis ortopčdiques o vālvules cardíaques o neurolōgiques tenen un risc afegit de tenir infeccions oportunistes en aquests dispositius permanents. La majoria de malalties infeccioses es transmeten d'uns individus als altres i poden afectar qualsevol persona. Tothom tindrā unes quantes infeccions al llarg de la seva vida. La majoria sķn lleus, perō algunes sķn molt greus i poden portar a la mort de manera rāpida.

Consulteu totes les activitats programades en aquest document.

Activitats La Maratķ 2017

Activitats La Maratķ 2017

Fitxer: Di__769_ptic_Marato__769__2017_pdf.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pāgines: 2
Mida: 735,21 kB

La Maratķ 2017

Informaciķ publicada el 12 de desembre de 2017
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter

OFICINES

OAC
Plaįa de la Fābrica, 1
Tel: 93 693 15 15
oac@premiadedalt.cat

Policia Local
Plaįa de la Vila, 1
Tel: 93 693 15 00
policia@premiadedalt.cat
Ocupaciķ i Promociķ Econōmica
Plaįa del Mil.lenari, 5
Tel: 93 693 15 90
ocupacio@premiadedalt.cat
Serveis Socials
Plaįa del Mil.lenari, 6
Tel: 93 693 15 91
serveissocials@premiadedalt.cat