NOTES DE PREMSA
Notes de Premsa - Visit Premiā de Dalt - pag. 6363Aquest cap de setmana l'Ulisses desembarca a Premiā de Dalt
Activitats per a tota la família i edats concentrades a la plaįa de la Fābrica amb el Patrimoni, la Gastronomia i els espectacles com a protagonistes
Per a tancar el Cap de Setmana d'Ulisses, diumenge 24 de setembre al migdia, a la plaįa de la Fābrica, actuarā la popular cantant Gisela amb el seu espectacle "El Llibre māgic". L'entrada és gratuīta. El diumenge també ha confirmat l'assistčncia el Conseller de Cultura de la Generalitat de Catalunya, l'Hble. Sr. Lluís Puig.

Plat d'UlissesUlissesEntre divendres 22 i diumenge 24 de setembre, Premiā de Dalt es converteix en territori Ulisses amb un ampli ventall d'activitats amb un element comú, el Plat d'Ulisses, únic al mķn, que es conserva al Museu de Premiā de Dalt.

Divendres nit, a les 20.00h un primer tast gastronōmic arrencarā l'esdeveniment i a les 22.00h tindrā lloc l'esperat concert, gratuīt, de Ramon Mirabet, autor d'una de les canįons de l'estiu d'una coneguda marca de cervesa catalana. L'espectacle forma part de la gira "Home is where the heart is".

L'endemā, 23 de setembre, arriba "Descobrim el nostre Patrimoni", en quč s'inclouen activitats per als infants. A les 11.00h presentarem l'exposiciķ "Els Clicks d'Ulisses". Hi haurā la xerrada "Viu les escenes del Plat d'Ulisses", amb poesia, música i relat, amb la participaciķ de l'Escola Municipal de Música, l'Associaciķ de Relataires en Catalā (ARC), l'Associaciķ d'Artistes i el Museu. A les 12.30h, activitats per a infants amb "Construīm l'Odissea del Laberint" amb la participaciķ de l'Escola Municipal de Música i la narraciķ a cārrec de la Maria Garriga, veīna del municipi.

Al vespre, 19.30h, gaudirem del segon tast gastronōmic. Mitja hora més tard, arribarā la Rua d'Ulisses de l'AMPA de l'Escola Mariā Manent, amb la participaciķ del Gimnās del Poliesportiu. Tot seguit, arribarā l'hora de la música amb l'actuaciķ de Carla Sanz, veīna del barri del Remei, i després una mostra de Teatre Musical amb 9'S A Cors i l'espectacle "L'Esperit del Rock".

Diumenge 24 de setembre, al matí tindrā lloc la Cursa Premiā de Dalt Ulisses Atac, un tast vermut i activitats esportives diverses amb César Caņas, onze vegades campiķ del mķn en Bike Trial, Yago MArtínez, pilot del Campionat d'Europa de Motocross i campiķ d'Espanya de Supercross 2015. I com a sorpresa de darera hora, acturā la popular cantant Gisela amb el seu espectacle "El llibre māgic", en un concert gratuīt a la plaįa de la Fābrica.

Durant tota aquesta setmana es pot visitar al vestíbul de l'Ajuntament l'exposiciķ "Els Clicks d'Ulisses".

Al tast gastronōmic de divendres i dissabte participen onze establiments de restauraciķ i el punt itinerant de la DO Alella. I en el tast vermut de diumenge al migdia també.

Ramon Mirabet 

Programa 

Programa  

9'S A Cors

Cursa Ulisses Atac   

Recital Počtic

Recital Počtic

Fitxer: ULISSES_2017__Recital_de_poesia1.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pāgines: 19
Mida: 827,08 kB

Concert de Gisela

Concert de Gisela

Fitxer: Cartell_dia_24_Gisela.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pāgines: 1
Mida: 2,55 MB

Informaciķ publicada el 19 de setembre de 2017
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter

OFICINES

OAC
Plaįa de la Fābrica, 1
Tel: 93 693 15 15
oac@premiadedalt.cat

Policia Local
Plaįa de la Vila, 1
Tel: 93 693 15 00
policia@premiadedalt.cat
Ocupaciķ i Promociķ Econōmica
Plaįa del Mil.lenari, 5
Tel: 93 693 15 90
ocupacio@premiadedalt.cat
Serveis Socials
Plaįa del Mil.lenari, 6
Tel: 93 693 15 91
serveissocials@premiadedalt.cat