NOTES DE PREMSA
Notes de Premsa - Àrea serveis personals - Cultura/Patrimoni - Museu - document 6349Pol Peiró, el retratista del Procés, inaugura la seva exposició "D'un temps, d'un país" al Museu de Premià de Dalt
Dijous 7 de setembre, a les 19.30h

Cartell exposicióPresentació del llibreEl Museu de Premià de Dalt acollirà a partir del dijous 7 de setembre, a les 19.30h, l'exposició "Un temps, d’un país", de Pol Peiró, un artista premianenc que mostra part dels retrats que ha fet durant els últims anys als protagonistes del procés polític que viu Catalunya.

L’exposició és un recull de dibuixos realitzats “in situ” sobre el procés d’independència de Catalunya. Peiró ha passat un any seguint els protagonistes en mítings, manifestacions, xerrades i fins i tot al Parlament de Catalunya amb la intenció de documentar, d’una manera ben personal i alhora diferent, l’actualitat política del nostre país.

En breu, dibuixos al natural de la societat política catalana compromesa amb el procés sobiranista en què apareixen diputats i membres de partits independentistes.

Paral·lelament, també es presentarà el seu llibre, amb el mateix títol que l'exposició, "D'un temps, d'un país". La presentació serà a càrrec de Miquel Buch, alcalde de Premià de Mar i president de l'Associació Catalana de Municipis. Es tracta d'un dietri sobre la vivència que li ha permès assistir a algunes de les convocatòries més destacades del procés. El llibre, que es presenta coincidint amb la inauguració de l'exposició a Premià de Dalt el dijouos 7 de setembre a les 19.30h al Museu, compta amb la col·laboració de l'Associació de Relataires en Català. 

L'exposició es podrà veure fins al 30 de setembre, en els horaris habituals del Museu.

Exposició Pol Peiró 

 Exposició Pol Peiró

  Exposició Pol Peiró   

Exposició Pol Peiró

Exposició Pol Peiró

  Exposició de Pol Peiró

Informació publicada el 4 de setembre de 2017
CompartirComparteix al facebookCompartir a Twitter

OFICINES

OAC
Plaça de la Fàbrica, 1
Tel: 93 693 15 15
oac@premiadedalt.cat

Policia Local
Plaça de la Vila, 1
Tel: 93 693 15 00
policia@premiadedalt.cat
Ocupació i Promoció Econòmica
Plaça del Mil.lenari, 5
Tel: 93 693 15 90
ocupacio@premiadedalt.cat
Serveis Socials
Plaça del Mil.lenari, 6
Tel: 93 693 15 91
serveissocials@premiadedalt.cat