NOTES DE PREMSA
Notes de Premsa - Alcaldia - Gabinet de comunicaciķ - Revista Municipal "La Pinassa" - pag. 6295L'actuaciķ de Ramon Mirabet que tindrā lloc durant el cap de setmana d'Ulisses ilˇlustra la portada de "La Pinassa" d'agost/setembre
És l'autor de "Those Little Things", una de les canįons de l'estiu d'una popular cervesa catalana
La revista municipal incorpora informacions d'agost i setembre ja que el proper número sortirā a l'octubre.

El festival Arrela't a la Cultura és el tema amb quč s'obre aquest número de la revista municipal "La Pinassa". Com bé sabeu, es tracta d'un programa d'activitats que té lloc al parc Feliciā Xarrié, enguany el 16 i 17 de setembre, per a mostrar la riquesa i varietat de la cultura popular catalana i del mķn. L'altre tema destacat d'aquesta revista és el cap de setmana d'Ulisses, amb un ampli ventall de propostes patrimonials, esportives i gastronōmiques al voltant del Plat d'Ulisses que tindran lloc del 22 al 24 de setembre a la plaįa de la Fābrica. Entre elles, destaca l'actuaciķ de Ramon Mirabet, creador de la canįķ "Those Little Things" molt coneguda per haver estat la banda sonora de l'anunci d'estiu d'una famosa marca de cervesa.

La revista també inclou informaciķ sobre un estudi que s'ha fet per a cončixer l'estat de salut al barri Santa Anna - Tiķ; els avenįos en la formaciķ del Consell de Poble, quč organitza l'Ajuntament per a commemorar la Diada Nacional de Catalunya l'11 de Setembre i altres temes d'actualitat. A les pāgines centrals trobareu un resum de diverses accions que es porten a terme des de l'ārea de Joventut i a La Contra, una entrevista amb en Sergi Bello, director de l'Escola Municipal de Música que l'any vinent. En aquest número, les imatges triades d'Instagram sķn totes instants diversos de la Festa major 2017.

La propera revsita arribarā a l'octubre.

La Pinassa, revista municipal d'agost/setembre

La Pinassa, revista municipal d'agost/setembre

Fitxer: LAPINASSA126_AGOST_SETEMBRE.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pāgines: 16
Mida: 4,99 MB

Informaciķ publicada l'1 d'agost de 2017
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter

OFICINES

OAC
Plaįa de la Fābrica, 1
Tel: 93 693 15 15
oac@premiadedalt.cat

Policia Local
Plaįa de la Vila, 1
Tel: 93 693 15 00
policia@premiadedalt.cat
Ocupaciķ i Promociķ Econōmica
Plaįa del Mil.lenari, 5
Tel: 93 693 15 90
ocupacio@premiadedalt.cat
Serveis Socials
Plaįa del Mil.lenari, 6
Tel: 93 693 15 91
serveissocials@premiadedalt.cat