NOTES DE PREMSA
Notes de Premsa - Ārea serveis personals - Cultura/Patrimoni - Jazz en la Nit - pag. 6284Dani Nelˇlo presenta els "Saxofonistas salvajes" al Jazz en la Nit d'aquest divendres
A les 10 de la nit, als jardins de Can Figueres

Saxofonistes Salvatges (Dani Nelˇlo)jazz en la nitDani NelˇloAquest projecte neix de la trobada entre Dani Nelˇlo i els anomenats Saxofonistes Salvatges, els creadors d’un llenguatge musical a través del saxo que ha marcat per sempre la histōria de la música popular des del segle XX. El saxo tenor va ser la pedra angular sobre la qual es va construir el rythm and blues i el primer rock and roll. El seu so la ser la primera veu de rebelˇlia sōnica contra el sistema musical establert, trencant barreres racials i socials. Per descomptat, el saxo ja havia tingut un paper destacat tant en l’era de les big bands com en el be bop, perō no va ser fins a principis de la dčcada dels 40 del segle passat que va eclosionar com a agent desinhibidor i com a sinōnim de joventut.  

Aquest projecte recull la veu dels saxofonistes que van iniciar i continuar aquest llenguatge visceral i salvatge. Dani Nelˇlo recull el testimoni d’aquesta tradiciķ musical amb la vocaciķ d’evitar que s’extingeixi la llum amb la que van brillar aquells saxofonistes anys enrere.

Nelˇlo versiona, en aquest ālbum de catorze temes, alguns dels seus herois saxofonistes com ara Arnett Cobb, Noble Watts o Red Prysock. Moltss sķn coneguts pel gran públic i d’altres sķn més anōnims, perō tots ells, per separat i conjuntament, van conformar un fenomen únic i insōlit en la histōria de la música popular.

Formaciķ:
Dani Nelˇlo: Saxo tenor
Pere Mirķ: Saxo baríton
Dani Baraldés: Guitarra
Héctor Martín: Guitarra
Anton Jarl: Batería
Matías Míguez: Baix
Albert Sabater: Percussiķ

PREUS

CONCERTS: 12 

ANTICIPADA:   9 €

VENDA

Al Servei de Cultura, i Atrapalo.com

Descomptes especials per a socis del TR3SC i de la Biblioteca Jaume Perich i Escala

Venda a taquilla:

1 hora i mitja abans de cada concert

ALTRES SERVEIS

Servei de Bar

Servei de ludoteca per a infants

Informaciķ publicada el 19 de juliol de 2017
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter

OFICINES

OAC
Plaįa de la Fābrica, 1
Tel: 93 693 15 15
oac@premiadedalt.cat

Policia Local
Plaįa de la Vila, 1
Tel: 93 693 15 00
policia@premiadedalt.cat
Ocupaciķ i Promociķ Econōmica
Plaįa del Mil.lenari, 5
Tel: 93 693 15 90
ocupacio@premiadedalt.cat
Serveis Socials
Plaįa del Mil.lenari, 6
Tel: 93 693 15 91
serveissocials@premiadedalt.cat