NOTES DE PREMSA
Notes de Premsa - Ārea serveis personals - Participaciķ ciutadana - pag. 6283Escollides les 5 entitats pel Consell de Poble
Mitjanįant una votaciķ celebrada el passat 12 de juliol
Les persones interessades, veīnes de Premiā de Dalt i majors de 16 anys, tenen temps fins al 31 de juliol per a inscriure's en el Consell de Poble, una eina de participaciķ ciutadana que posa en marxa la regidora responsable d'aquest āmbit, Inma Fernández. El Consell és el mitjā i canal per fer arribar a l'Ajuntament la veu del ciutadā sobre temes de tot tipus que afecten el municipi. La dissenyadora local Georgina Coma ha estat la creadora de la imatge grāfica del Consell de Poble.

Totes les entitats inscrites al Consell, abans de la votaciķlogotip consell de pobleEl Consell de Poble de Premiā de Dalt comenįa a prendre forma. Dimarts 12 de juliol, la regidora de Participaciķ Ciutadana, Inma Fernández, es va reunir amb les entitats del poble interessades a participar en aquest ens per a escollir-ne 5 representants. Aquests sķn les que formaran part del Consell de Poble junt a 5 veīns/es. Les mateixes entitats van escollir per votaciķ els seus representants que seran:

  • Eulālia Camps (ANC)
  • Ernest Corominas (SC Sant Jaume)
  • Joan Pasqual (Associaciķ d’Artistes)
  • Miguel Ramírez (Oncolliga)
  • José Luís Lķpez Guillén (DISA Premiā)

D’entre els ciutadans majors de 16 anys que es poden inscriure fins al 31 de juliol al Consell de Poble també s’escolliran, en aquest cas per sorteig públic, 5 representants, que s’uniran als 5 de les entitats locals, l’alcalde, la secretāria municipal i 5 regidors (1 per cada grup polític amb representaciķ municipal).
El Consell preveu reunir-se com a mínim un cop l’any.

Voleu inscriure-us? Cliqueu AQUÍ

O empleneu el formulari i porteu-lo a l'Oficina d'Atenciķ al Ciutadā (OAC), al Punt d'Informaciķ Juvenil La Fletxa o al Servei Municipal d'Ocupaciķ i Promociķ Econōmica.

Fulletķ

Fulletķ

Fitxer: fulleto_conselldepoble.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pāgines: 2
Mida: 856,3 kB

Informaciķ publicada el 18 de juliol de 2017
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter

OFICINES

OAC
Plaįa de la Fābrica, 1
Tel: 93 693 15 15
oac@premiadedalt.cat

Policia Local
Plaįa de la Vila, 1
Tel: 93 693 15 00
policia@premiadedalt.cat
Ocupaciķ i Promociķ Econōmica
Plaįa del Mil.lenari, 5
Tel: 93 693 15 90
ocupacio@premiadedalt.cat
Serveis Socials
Plaįa del Mil.lenari, 6
Tel: 93 693 15 91
serveissocials@premiadedalt.cat