NOTES DE PREMSA
Notes de Premsa - Ārea serveis personals - Cultura/Patrimoni - Jazz en la Nit - pag. 6277Divendres 14 de juliol, Jazz en la Nit ens proposa una fusiķ de gospel amb esperit africā amb les veus del grup “The Sey Sisters”
A les 22.00h als jardins de Can Figueres

The Say SistersSota aquest nom s’amaga un espectacular trio de veus negres, un dels conjunts vocals més emblemātics del moment.

The Sey Sisters ens convida a viure un sentit viatge musical des del gospel fins la música africana; cants impregnats de profunda emociķ sorgeixen de la lliuta contra la injustícia, la defensa dels drets humans i l’esperanįa en el futur. Les riques harmonies, els cants a capella i les seves carismātiques actuacions es combinen per fer reviure l’esperit i l’ānima gospel que canta per l’esperanįa d’una Āfrica més prōspera.

The Sey Sisters, les veus de tres germanes cantant juntes, ens transmet el poder de la música que corre per les seves venes. Amb una agradable fusiķ de l’ānima gospel i de l’esperit africā, aquestes germanes de Ghana estenen les seves increībles veus arreu del mķn, combinant el seu enganxķs ritme i la seva energia contagiosa, la seva inspirant música i els seus atraients moviments, el seu inqüestionable talent i la seva verdadera passiķ. I en aquest viatge, se senten molt orgulloses d’estar acompanyades pel seu lleial i sense cap mena de dubte talentķs músic: Albert Bartolomé, el piano i el saxo del qual harmonitzen māgicament les veus de les germanes Sey. I per aixō, aquest regal, les seves tres veus combinades, han aconseguit donar-los l’oportunitat de compartir escenari amb músics nacionals i internacionals, conegudes bandes i increībles veus que han cregut, creuen i seguiran creient en el poder de la seva música. No ho faries tu?

Us esperem als jardins de Can Figueres el divendres 14 de juliol, a les 22.00 hores.

Podeu comprar la vostra entrada a través d'Atrápalo.

Informaciķ publicada el 10 de juliol de 2017
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter

OFICINES

OAC
Plaįa de la Fābrica, 1
Tel: 93 693 15 15
oac@premiadedalt.cat

Policia Local
Plaįa de la Vila, 1
Tel: 93 693 15 00
policia@premiadedalt.cat
Ocupaciķ i Promociķ Econōmica
Plaįa del Mil.lenari, 5
Tel: 93 693 15 90
ocupacio@premiadedalt.cat
Serveis Socials
Plaįa del Mil.lenari, 6
Tel: 93 693 15 91
serveissocials@premiadedalt.cat