NOTES DE PREMSA
Notes de Premsa - Ārea serveis personals - Cultura/Patrimoni - Jazz en la Nit - pag. 6269El 7 de juliol encetem una nova ediciķ del Jazz en la Nit
Amb quatre propostes musicals excepcionals i de gran qualitat
Joan Chamorro obrirā Jazz en la Nit el divendres 7 de juliol; el 14, nit de gospel amb "The Sey Sisters"; Dani Nelˇlo actuarā el dia 22 per a presentar-nos "Los saxofonistas salvajes" i, finalment, Chicuelo tancarā el 28 de juliol l'ediciķ d'enguany de Jazz en la Nit. I off del festival, el dijous 13 de juliol podrem gaudir de la música de Ravens Wood School, un concert gratuīt que també serā als jardins de Can Figueres.

DORS FulletķCara fulletķEl Festival de Jazz de Premiā de Dalt, Jazz en la Nit, neix ara farā vint-i-dos anys amb la idea de recuperar el jazz com a gčnere estable i proposta musical alternativa a la que venia oferint-se al municipi (bāsicament música clāssica a través del Festival de Música del Maresme, organitzat pel Patronat Pro Música, amb seu a Premiā de Dalt).

Sķn pocs els músics de jazz catalans que no hagin tocat al pati de Can Figueres o que n'hagin sentit a parlar. Jazz en la Nit és ja un cicle consolidat en el circuit professional del jazz del nostre país.

Com a tret de sortida gaudirem del nou projecte de Joan Chamorro, La Māgia de la veu. Dos anys després del disc Joan Chamorro presenta la Māgia de la Veu (premi Enderrock a millor cd de jazz per votaciķ popular) apareix aquest segon volum (el vuitč de la sčrie Joan Chamorro presenta) dedicat especialment a la veu. En aquesta ocasiķ hi trobarem arranjaments més instrumentals i la incorporaciķ de quatre noves veus. A les d’Andrea Motis i Rita Payés s’hi sumen les veus de les polinstrumentistes Člia Bastida, Alba Armengou, Alba Esteban i Abril Saurí.

Jazz en la Nit recupera les nits de Gospel amb la proposta que ens presentaran  The Sey Sisters on ens convidaran  a viure un sentit viatge musical amb cants impregnats de profunda emociķ que sovint sorgeixen de la lluita contra la injustícia, la defensa dels drets humans i l’esperanįa en el futur.

El saxofonista Dani Nelˇlo ja ens va sorprendre al Jardins de Can Figueres amb el seu grup Los Mambo Jambo i al concert interruptus, per culpa dels talls de llum, de la ediciķ de l’any passat on va presentar el seu projecte Saxˇo ˇrama. Enguany torna al Jazz en la Nit per presentar-nos la seva darrera aventura: Los Saxofonistas Salvajes.

I per concloure, una joia en forma de música protagonitzada pel guitarrista Juan Gķmez, Chicuelo i el pianista Marco Mezquida. Encreuament de camins de dues personalitats artístiques tan nítides com dúctils. Una intersecciķ marcada per l'autenticitat, l'admiraciķ mútua i l'entrega absoluta a la música.

La combinaciķ entre la qualitat innegable dels músics que omplen les programacions i l'extraordināria bellesa del pati de Can Figueres faciliten l'čxit d'aquesta oferta, que comenįa a ser insubstituīble.
L’organitzaciķ de Jazz en la Nit vol que aquesta proposta sigui una d’aquelles iniciatives que creixen fins a convertir-se en un esdeveniment de referčncia, no com a conseqüčncia de la casualitat o de la sort, sinķ de la ilˇlusiķ i de la tasca ben feta, perō sense perdre mai la seva essčncia.  

LA māgia de la veu (Joan Chamorro)

The Sey Ssters

Dani Nelˇlo

Chicuelo

Informaciķ publicada el 2 de juliol de 2017
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter

OFICINES

OAC
Plaįa de la Fābrica, 1
Tel: 93 693 15 15
oac@premiadedalt.cat

Policia Local
Plaįa de la Vila, 1
Tel: 93 693 15 00
policia@premiadedalt.cat
Ocupaciķ i Promociķ Econōmica
Plaįa del Mil.lenari, 5
Tel: 93 693 15 90
ocupacio@premiadedalt.cat
Serveis Socials
Plaįa del Mil.lenari, 6
Tel: 93 693 15 91
serveissocials@premiadedalt.cat