NOTES DE PREMSA
Notes de Premsa - Ārea serveis personals - Seguretat ciutadana i Policia Local - pag. 6267La Policia Local identifica dos joves com a presumptes autors de diversos furts
Ara es resta a l'espera de recollir les diferents denúncies per a poder imputar a aquests dos joves l´autoria dels fets ocorreguts
Una patrulla de la Policia Local de Premia de Dalt ha identificat grācies a la colˇlaboraciķ ciutadana dos joves com a presumptes autors de diversos furts a la zona del Vogi del municipi aquesta matinada.

Logotip Policia LocalCap a les tres de la matinada, la Policia ha rebut un avís d’un veí de la zona informant que dos joves estaven forįant un vehicle. La patrulla s’hi ha desplaįat de forma immediata i ha comprovat que el vehicle en qüestiķ estava obert i amb el seu interior totalment regirat. Els agents han localitzat una moto d’uns joves sospitosos que ja havien vist en un patrullatge. S’ha iniciat la recerca d’aquests joves i els han aturat a la carretera a Premiā de Mar per on circulaven a una velocitat inadequada.

Identificats per la Policia, se’ls ha escorcollat i s’ha intervingut un GPS i una polidora. Posteriorment s’ha dur a terme una batuda per la zona i s’han localitzat més vehicles oberts i regirats, un forįat i l’altre amb el vidre trencat. També s’ha localitzat una cartera amb targetes.
La Policia Local s’estā posant en contacte amb els propietaris d’aquests objectes localitzats. Per a recuperar-los cal presentar una denúncia a Mossos d’Esquadra i posteriorment anar a la seu de la Policia Local, a la plaįa de la Vila, 1, per a recuperar-los.

Des de l’Ajuntament i la Policia Local s’agraeix públicament la colˇlaboraciķ ciutadana, fonamental en aquesta ocasiķ per a identificar els presumptes autors dels fets.

Ara es resta a l’espera de recollir les diferents denúncies per a poder imputar a aquests dos joves l’autoria dels fets ocorreguts.

D’altra banda, la Policia Local continua investigant els actes vandālics de la revetlla de Sant Joan, amb la crema de 8 contenidors i altres destrosses, i ha demanat la colˇlaboraciķ dels veīns per esclarir els fets, identificar-ne els autors, majors o menors d’edat, i sancionar-los econōmicament tal i com preveu l’Ordenanįa de Civisme.

Informaciķ publicada el 28 de juny de 2017
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter

OFICINES

OAC
Plaįa de la Fābrica, 1
Tel: 93 693 15 15
oac@premiadedalt.cat

Policia Local
Plaįa de la Vila, 1
Tel: 93 693 15 00
policia@premiadedalt.cat
Ocupaciķ i Promociķ Econōmica
Plaįa del Mil.lenari, 5
Tel: 93 693 15 90
ocupacio@premiadedalt.cat
Serveis Socials
Plaįa del Mil.lenari, 6
Tel: 93 693 15 91
serveissocials@premiadedalt.cat