Ajuntament de PremiÓ de Dalt    Ajuntament de PremiÓ de Dalt
Amb tarifes redu´des i abonament per a les persones empadronades al poble, com l'any passat

Club de Tennis PremiÓ de DaltDes del 18 de juny, i fins  a l’11 de setembre, els ve´ns de PremiÓ de Dalt podran gaudir de la piscina del Club de Tennis PremiÓ de Dalt a uns preus especials, mÚs econ˛mics que equipaments d'aquestes caracterÝstiques als municipis del voltant i encara mÚs redu´ts respecte els de la temprada anterior.

L'alcalde, Josep Triadˇ, i el llavors president del Club de Tennis PremiÓ de Dalt, Marcos Cadarso, van signar un nou conveni de colĚlaboraciˇ entre l'Ajuntament i l'entitat amb la finalitat de facilitar l'accÚs dels ve´ns de PremiÓ de Dalt a les piscines descobertes del club, per a promoure punts de trobada que fomentin la cohesiˇ social entre la poblaciˇ.

El conveni tÚ una durada de quatre anys, fins l'any 2019, amb una aportaciˇ econ˛mica del consistori de 24.000 € en total. L'obertura d ela piscina als ve´ns del poble ha estat tot un Ŕxit els dos estius passats. Com explicava l'alcalde, Josep Triadˇ, l’objectiu Ús donar una alternativa a la ciutadania perquŔ a dia d’avui PremiÓ de Dalt no disposa de piscina municipal i alhora donar a conŔixer les instalĚlacions als ve´ns perquŔ suposa una oportunitat perquŔ l’entitat augmenti el seu nombre de socis".

Hi ha dues modalitats de tarifes, l’entrada diÓria i l’abonament, i es diferencien segons les edats:

EDAT

ENTRADA DI└RIA

ABONAMENT (8 entrades)

0 – 7 anys

Gratu´ta

Gratu´t

8 – 17 anys

3,00€

18,00€ (-2,00€ any 2015)

Adults (a partir 18 anys)

4,00€

27,00€ (-3,00€ any 2015)

Els ve´ns que vulguin gaudir d’aquestes tarifes especials hauran d'acreditar la residŔncia a PremiÓ de Dalt mitjanšant la presentaciˇ d'un document oficial (DNI, NIE o carnet de conduir) amb l'adreša de PremiÓ de Dalt o be mitjanšant un certificat d'empadronament.

Piscina CT PremiÓ de Dalt  Piscina CT PremiÓ de Dalt

Informaciˇ publicada el 16 de juny de 2017