NOTES DE PREMSA
Notes de Premsa - Visit Premiā de Dalt - document 6149Avui arrenca “La histōria d´Ulisses s'amaga entre el comerį de Premiā de Dalt”
Una nova acciķ de dinamitzaciķ comercial que acaba el 16 de juny
Aquesta nova acciķ de dinamitzaciķ del comerį local és fruit d'un treball conjunt entre les regidories de Comerį i Consum, Ensenyament, Turisme i Promociķ de la Vila i Museu de Premiā de Dalt, i compta amb el suport de la Diputaciķ de Barcelona.

Campanya dibuixos UlissesLa campanya integra comerį i Patrimoni amb el doble objectiu d’atraure clients i també de donar difusiķ a una peįa única que tenim al Museu de Premiā de Dalt, el Plat d’Ulisses, al voltant del qual al setembre, enguany del 22 al 24, celebrem l’esdeveniment social, cultural, gastronōmic, esportiu i de lleure, el Dia d’Ulisses

Alumnes de 2n de primāria de les escoles Mariā Manent i Santa Anna han creat 96 dibuixos sobre el Plat d’Ulisses, a partir d’una visita i posterior taller al Museu de Premiā de Dalt, on hi ha el Plat. Tots els dibuixos sķn amagats als 26 establiments comercials que participen d’aquesta campanya. Al web i xarxes municipals trobareu la relaciķ dels 26 establiments comercials que s’hi ha adherit.  

Les persones que vulguin participar a “La histōria del Plat d’Ulisses s’amaga entre el comerį de Premiā de Dalt” han de demanar el fulletķ de la campanya a l’establiment comercial participant. Cal apuntar en el fulletķ 10 dibuixos localitzats a diferents establiments i emplenar les dades a la butlleta de participaciķ. Amb totes les butlletes emplenades, el 22 de juny, a les 12 hores, a la sala de plens de l’Ajuntament es farā el sorteig d’un lot de productes.

D’altra banda, els nens i nenes de 2n de primāria de les escoles Mariā Manent i Santa Anna que han fet els dibuixos d’Ulisses hauran de trobar el seu dibuix, amagat en algun dels comerįos locals participants de la campanya. Quan el trobin, s’hauran d’identificar al comerį com l’autor/a del dibuix i a canvi rebran uns obsequis que inclouen una gorra d’Ulisses de regal!

La campanya comenįa avui 16 de maig i s’allargarā fins al 16 de juny.

ESTABLIMENTS ADHERITS

Comerįos participants campanya dibuixos Ulisses


96 DIBUIXOS DELS ALUMNES DE 2n PRIMĀRIA

ESCOLA MARIĀ MANENT I ESCOLA SANTA ANNA

Dibuixos

Informaciķ publicada el 16 de maig de 2017
CompartirComparteix al facebookCompartir a Twitter

OFICINES

OAC
Plaįa de la Fābrica, 1
Tel: 93 693 15 15
oac@premiadedalt.cat

Policia Local
Plaįa de la Vila, 1
Tel: 93 693 15 00
policia@premiadedalt.cat
Ocupaciķ i Promociķ Econōmica
Plaįa del Mil.lenari, 5
Tel: 93 693 15 90
ocupacio@premiadedalt.cat
Serveis Socials
Plaįa del Mil.lenari, 6
Tel: 93 693 15 91
serveissocials@premiadedalt.cat