NOTES DE PREMSA
Notes de Premsa - Alcaldia - Gabinet de comunicaciķ - Revista Municipal "La Pinassa" - pag. 6033La preocupaciķ per la seguretat és el tema de portada de la revista municipal "La Pinassa" d'abril
També protagonitza les pāgines centrals "En 2 minuts" amb un reportatge grāfic

El número 122 de "La Pinassa" també informa que els ciutadans poden utilitzar l'idCAT mōbil per a fer trāmits amb l'Ajuntament de Premiā de Dalt sense necessitat de desplaįar-s'hi físicament, des de qualsevol smartphone, tauleta o ordinador.

L'inici de l'ediciķ de l'EscenARTS ediciķ primavera, amb tres propostes de primer nivell, dues d'elles emmarades en el Festihumor (Tortell Poltrona & Albert Pla i La Superbleda), i la tercera protagonitzada per un dels grans actors de l'escena catalana, Mario Gas, acompanyat del seu fill Orestes a la guitarra; una nova exposiciķ al Museu de Premiā de Dalt, el combat de boxa "Camí al Cim", amb el boxejador local Juli Giner "The Rock" o l'inici de les preinscripcions a l'Escola Municipal de Música, entre altres, sķn informacions destacades d'aquesta revista.

Pel que fa a la secciķ La Contra, l'entrevista d'aquest mes d'abril és al doctor Vicente González Mestre, veí de Premiā de Dalt, i destacat cirurgiā plāstic i reparador.

Revista municipal "La Pinassa"

Revista municipal \"La Pinassa\"

Fitxer: LAPINASSA122.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pāgines: 16
Mida: 4,44 MB

Informaciķ publicada el 29 de marį de 2017
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter

OFICINES

OAC
Plaįa de la Fābrica, 1
Tel: 93 693 15 15
oac@premiadedalt.cat

Policia Local
Plaįa de la Vila, 1
Tel: 93 693 15 00
policia@premiadedalt.cat
Ocupaciķ i Promociķ Econōmica
Plaįa del Mil.lenari, 5
Tel: 93 693 15 90
ocupacio@premiadedalt.cat
Serveis Socials
Plaįa del Mil.lenari, 6
Tel: 93 693 15 91
serveissocials@premiadedalt.cat