NOTES DE PREMSA
Notes de Premsa - Ārea serveis personals - Cultura/Patrimoni - Entitats - pag. 5974Dilluns 20 de marį, Rafel Nadal presenta el seu darrer llibre “La senyora Stendhal” a la Sala de l´Orfeķ
La secciķ Arts i Lletres de la SC Sant Jaume és qui organitza aquest esdeveniment

Portada de "La senyora Stendhal"Dilluns 20 de marį a les 19.30 hores, el reconegut escriptor serā a Premiā de Dalt per a presentar la seva darrera creaciķ literāria, “La senyora Stendhal”. Es tracta d’una novelˇla que segona ha explicat el propi autor “serveix per a explicar la Guerra Civil i la postguerra als meus nets. Per aixō els dedico el llibre”.

“La senyora Stendhal” explica la postguerra catalana amb la mirada del Lluc, un nen a qui la guerra el deixa sense mare i creix al costat de la senyora Stendhal i el seu fill Dani, dos referents que l’ajudaran a entendre la difícil convivčncia entre vencedors i venįuts.

L’autor, a través de la senyora Stendhal, fa una reflexiķ sobre el destí, ella creu que sempre es pot escollir i que no es pot defugir la responsabilitat individual davant els fets colˇlectius.

Amb aquesta novelˇla a cavall de realitat i ficciķ, es tanca el cicle de l’autor sobre els bāndols, el destí i la llibertat individual.

Rafel NadalRafel Nadal i Farreras (Girona, 1954) escriu a La Vanguardia i colˇlabora habitualment a 8TV, RAC1 i TV3. Ha estat director d’El Periķdico de Catalunya de maig de 2006 a febrer de 2010, període durant el qual el diari va rebre nombrosos premis, entre els quals el Nacional de Comunicaciķ. És autor d’Els mandarins, un llibre de retrats sobre el poder; Quan érem feliįos (Premi Josep Pla, 2012), una obra de referčncia de la literatura de la memōria, i Quan en dčiem xampany, sobre una saga familiar a cavall de Catalunya i la Xampanya francesa. La maledicciķ dels Palmisano (2015), la seva darrera novelˇla, ha estat traduīda a catorze llengües.  

Informaciķ publicada el 16 de marį de 2017
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter

OFICINES

OAC
Plaįa de la Fābrica, 1
Tel: 93 693 15 15
oac@premiadedalt.cat

Policia Local
Plaįa de la Vila, 1
Tel: 93 693 15 00
policia@premiadedalt.cat
Ocupaciķ i Promociķ Econōmica
Plaįa del Mil.lenari, 5
Tel: 93 693 15 90
ocupacio@premiadedalt.cat
Serveis Socials
Plaįa del Mil.lenari, 6
Tel: 93 693 15 91
serveissocials@premiadedalt.cat