NOTES DE PREMSA
Notes de Premsa - Ārea serveis personals - Solidaritat i Cooperaciķ - pag. 5973Diumenge 19 de marį Premiā de Dalt acull la Gala Lupresti, un esdeveniment solidari per a crear un grup de percussiķ a l'Índia amb infants cecs
Sota l'eslōgan, "Una baqueta, una casa, un futur possible", a l'auditori del parc aquātic d'Illa Fantasia

Gala solidāria "Projecte Lupresti"L'esdeveniment l'organitzen l'Ajuntament, SoL Repercussiķ i el grup Trencaones, amb el suport de la Fundaciķn Vicente Ferrer, i tindrā lloc diumenge 19 de marį, a les 18.00 hores, a l'auditori d'Illa Fantasia.

A través del llenguatge universal de la  música, l’objectiu de la Gala Lupresti és assolir un futur millor per als infants de l’Índia mitjanįant la creaciķ de grups de percussiķ per a infants i joves cecs de pobles propers a la Fundaciķn Vicente Ferrer. Es pretén acostar-los al mķn de la música perquč aquesta esdevingui un mitjā de vida per a ells, actuant en festes i esdeveniments i fent créixer els grups de percussiķ. S’ha previst que a l’agost un grup de voluntaris viatjarā a l’Índia per a impartir el primer taller de percussiķ.

La Gala Lupresti compta amb la colˇlaboraciķ de músics, actors, pallassos, ballarins... i amb artistes com Pep Callau, Ālex Casanovas, Tortell Poltrona, Morosito, Judith Nedermann, Roger Corbalán, Carlota Cerrillo, batucades, els Gegants de Premiā de Mar, els Capgrossos de Matarķ, māgia, Bollywood...
Els ingressos recaptats de les entrades i de la venda de baquetes –que podran personalitzar-se per a enviar-les a l’Índia perquč les utilitzin els nens en els tallers- seran per a la compra de material necessari per als grups de percussiķ i alhora per a finanįar la construcciķ d’una o més cases.

Preus i aportacions a la Gala Lupresti:

  • Nens/es de 0 a 4 anys, entrada gratuīta acompanyats d’una persona adulta
  • Nens/es de 5 a 17 anys, 8€
  • A partir de 18 anys, 12€.
  • Fila zero (ES23 3058 0572 2227 2001 1182)

Informaciķ publicada l'11 de marį de 2017
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter

OFICINES

OAC
Plaįa de la Fābrica, 1
Tel: 93 693 15 15
oac@premiadedalt.cat

Policia Local
Plaįa de la Vila, 1
Tel: 93 693 15 00
policia@premiadedalt.cat
Ocupaciķ i Promociķ Econōmica
Plaįa del Mil.lenari, 5
Tel: 93 693 15 90
ocupacio@premiadedalt.cat
Serveis Socials
Plaįa del Mil.lenari, 6
Tel: 93 693 15 91
serveissocials@premiadedalt.cat