NOTES DE PREMSA
Notes de Premsa - Ārea serveis personals - Seguretat ciutadana i Policia Local - pag. 5965Campanya porta a porta a cārrec de Mossos d'Esquadra per a prevenir robatoris
Premiā de Dalt intensifica la seguretat per a evitar robatoris

L'equaciķ de la seguretatEls Mossos d'Esquadra estan desenvolupant des d'avui una campanya conjunta per tal d'intentar reduir el nombre de robatoris en domicilis. La campanya preventiva ha comenįat avui divendres 10 de marį de 2017 i ho ha fet pel barri de La Floresta i la zona de carretera d'Enllaį.

Amb aquesta iniciativa es vol incidir sobre un dels fets delictius que més preocupen els veīns, els robatoris amb forįa a l’interior d’habitatges.

En la campanya porta a porta s'incideix d'una manera especial en els habitatges en quč els Mossos saben que s'ha produīt algun robatori en el passat, i, a més d'informar dels consells de seguretat, també es preguntarā sobre les millores s'han portat a terme des del robatori per evitar-ne la repeticiķ. La voluntat d'aquest cos policial és estendre la campanya a altres zones del municipi on s'han produīt robatoris.

Altres mesures de seguretat preventiva

A banda d'aquesta campanya porta a porta, ja fa setmanes que un helicōpter dels Mossos d'Esquadra sobrevola Premiā de Dalt i els pobles veīns. Es tracta de tasques rutināries de prevenciķ de robatoris i d'un sistema de seguretat que ja hi va haver l'any passat que, per les característiques de la comarca del Maresme, fan que el sistema aeri ajudi a enxampar els lladres. També s'ha intensificat la presčncia de vehicles dels Mossos, especialment a les entrades i sortides del municipi, l la colˇlaboraciķ i coordinaciķ entre aquest cos i la Policia Local.

Domicilis segurs

Domicilis segurs

Fitxer: diptic_domicilis_segurs.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pāgines: 2
Mida: 178,03 kB

Informaciķ publicada el 10 de marį de 2017
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter

OFICINES

OAC
Plaįa de la Fābrica, 1
Tel: 93 693 15 15
oac@premiadedalt.cat

Policia Local
Plaįa de la Vila, 1
Tel: 93 693 15 00
policia@premiadedalt.cat
Ocupaciķ i Promociķ Econōmica
Plaįa del Mil.lenari, 5
Tel: 93 693 15 90
ocupacio@premiadedalt.cat
Serveis Socials
Plaįa del Mil.lenari, 6
Tel: 93 693 15 91
serveissocials@premiadedalt.cat