NOTES DE PREMSA
Notes de Premsa - Ārea serveis personals - Ocupaciķ i Promociķ Econōmica (SMOPE) - pag. 591012 persones del poble milloren les seves competčncies per a trobar feina
A través del programa "Dinamitza't" en quč es milloren competčncies professionals per a reincorporar-se al mercat laboral a través d´una metodologia innovadora que promou la seva ocupabilitat.

Aquestes dotze persones van recollir el seu diploma acreditatiu en l´acte de cloenda de la formaciķ que va tenir lloc dimecres 22 de febrer a la sala de sessions de l´Ajuntament.

Alejandro Costa Urigoitia, regidor d´Hisenda i Comunicaciķ, va adreįar-se al públic assistent per a recordar que “és important que els polítics estiguem a l´alįada per a crear noves oportunitats per a les persones que busquen feina”, i va afegir, “per a aquest Govern, l´ocupaciķ i la formaciķ sķn imprescindibles per a tenir un poble de qualitat de vida com és Premiā de Dalt”.

En aquest sentit, el regidor va explicar que els darrers tres anys s´ha reduīt un 30% l´atur al municipi i va explicar-ne les tres causes, a banda del context de certa recuperaciķ econōmica generalitzat, “el Pla 3000 amb  subvencions de fins a 3000€ a empreses que contractin persones aturades del poble; el Pla 1500 de foment de l´autoocupaciķ perquč persones aturades esdevinguin autōnomes i també per la formaciķ contínua de la que és un bon exemple el programa Dinamitza´t”.

Aquest programa, del que ja se n´han fet dues edicions amb un total de vint-i-quatre persones participants, ajuden a formar-se professionalment, personalment i empresarialment, alhora que es potencien recursos estratčgics i s´aconsegueix que els diferents  projectes siguin integrats.

Tots els formadors del Dinamitza´t, de l´empresa Cresālida. Creixement i consolidaciķ empresarial, van coincidir en la importāncia que té la motivaciķ perquč una persona desenvolupi tot el seu talent, i, en conseqüčncia,  en aquesta ediciķ del programa hi ha participat una coach.

La voluntat de l´Ajuntament es repetir una tercera ediciķ del Dinamitza´t i per aquest motiu ja ha sol•licitat a la Diputaciķ de Barcelona la subvenciķ per a tirar-la endavant.

Informaciķ publicada el 23 de febrer de 2017
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter

OFICINES

OAC
Plaįa de la Fābrica, 1
Tel: 93 693 15 15
oac@premiadedalt.cat

Policia Local
Plaįa de la Vila, 1
Tel: 93 693 15 00
policia@premiadedalt.cat
Ocupaciķ i Promociķ Econōmica
Plaįa del Mil.lenari, 5
Tel: 93 693 15 90
ocupacio@premiadedalt.cat
Serveis Socials
Plaįa del Mil.lenari, 6
Tel: 93 693 15 91
serveissocials@premiadedalt.cat