NOTES DE PREMSA
Notes de Premsa - Ārea serveis personals - Transport i mobilitat - pag. 5851A partir d'aquest divendres, el Bus Nit 2.0 tindrā una sola parada
A la carretera dels Sis Pobles (davant el camp municipal de futbol)

Des d'aquest divendres 24 de febrer, el servei gratuīt, amb monitor i cardioprotegit que connecta Premiā de Dalt amb la zona d'oci de Matarķ tindrā una única parada de sortida, la situada a la carretera dels Sis Pobles, davant de les instalˇlacions del Club Esportiu Premiā de Dalt. De tornada, sí que es mantenen les dues parades, a la rotonda de les Flors (carretera a Vilassar de Dalt) i la de la carretera dels Sis Pobles. Aquest canvi es fa per qüestions de logística i per facilitar que si hi ha places lliures, els joves pugin a la primera sortida i no hagin d'esperar-se a la segona potser en va.

Descarregueu-vos l'horari i parades en aquest fulletķ.

Bus Nit

Bus Nit

Fitxer: Bus_nit_2.0_2017_unicaparada.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pāgines: 1
Mida: 794,5 kB

Com ja sabeu, per a viatjar amb el Bus 2.0. únicament heu d'emplenar el formulari en aquest web introduint les dades que us demanem. Un cop esgotades les 42 palces disponibles, el formulari ja no es pot emplenar fins que s'habiliti el de divendres següent.

Cal recordar que qualsevol conducta inapropiada en el viatge pot suposar que no es pugui tornar a utilitzar el servei. El mateix ocorre amb dues absčncies injustificades.

D'altra banda, la ingesta de begudes alcohōliques resta prohibida.

Informaciķ publicada el 22 de febrer de 2017
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter

OFICINES

OAC
Plaįa de la Fābrica, 1
Tel: 93 693 15 15
oac@premiadedalt.cat

Policia Local
Plaįa de la Vila, 1
Tel: 93 693 15 00
policia@premiadedalt.cat
Ocupaciķ i Promociķ Econōmica
Plaįa del Mil.lenari, 5
Tel: 93 693 15 90
ocupacio@premiadedalt.cat
Serveis Socials
Plaįa del Mil.lenari, 6
Tel: 93 693 15 91
serveissocials@premiadedalt.cat