NOTES DE PREMSA
Notes de Premsa - Ārea territori - pag. 5802Dimecres 1 de febrer comencen les obres de pacificaciķ i urbanitzaciķ de l'emblemātic carrer de la Cisa
Es renoven l'asfalt, el clavegueram i l'enllumenat públic, i al carrer serā a un aol nivell

CARRER DE LA CISACARRER DE LA CISATRAMS D'OBRES DEL CARRER DE LA CISALes obres tenen una durada aproximada de 5 mesos, i es desenvoluparan en dues etapes. La primera, entre la Riera de Sant Pere i el torrent de can Pau Manent. Les obres inclouen la urbanitzaciķ del torrent de can Pau Manent, des del carrer de la Cisa fins al passatge Pau Manent, i la urbanitzaciķ del passatge Pau Manent en el tram comprčs entre el torrent de can Pau Manent i el passeig Coromina.

Per al carrer de la Cisa es preveuen les voreres i el vial a un sol nivell, i la colˇlocaciķ d’arbrat i mobiliari urbā. També es substituirā l’enllumenat públic perquč és una xarxa obsoleta amb braįos adossats a faįana o amb columnes, nova xarxa de clavegueram.

A conseqüčncia de les obres, es tallarā el trānsit de vehicles en el primer tram del carrer de la Cisa afectat per les obres i els vehicles accediran a aquesta via pel torrent de can Pau Manent, que temporalment serā de pujada com indicarā la senyalitzaciķ colˇlocada.

L’Ajuntament de Premiā de Dalt cedirā temporalment places a l’aparcament soterrat de l’Espai la Fābrica als veīns afectats per les obres que no puguin entrar els vehicles als seus garatges. Les persones interessades únicament s’han d’apropar a les oficines de la Societat Municipal La Pinassa (1a planta de l’Ajuntament) per a solˇlicitar una plaįa.

Informaciķ publicada el 27 de gener de 2017
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter

OFICINES

OAC
Plaįa de la Fābrica, 1
Tel: 93 693 15 15
oac@premiadedalt.cat

Policia Local
Plaįa de la Vila, 1
Tel: 93 693 15 00
policia@premiadedalt.cat
Ocupaciķ i Promociķ Econōmica
Plaįa del Mil.lenari, 5
Tel: 93 693 15 90
ocupacio@premiadedalt.cat
Serveis Socials
Plaįa del Mil.lenari, 6
Tel: 93 693 15 91
serveissocials@premiadedalt.cat