NOTES DE PREMSA
Notes de Premsa - Alcaldia - pag. 5781El Govern de Premiā de Dalt s'amplia amb la incorporaciķ del PSC
L'alcalde, Josep Triadķ, delega en la portaveu socialista les regidories de Participaciķ Ciutadana, Cooperaciķ i Solidaritat

ampliaciķ governampliaciķ governampliaciķ governA partir de l’1 de febrer, el Govern de Premiā de Dalt amplia encara més la majoria de quč disposava (10 de 17). Concretament, ara seran al govern 13 dels 17 regidors possibles (PDeCAT, ERC-AM i PSC), per a tirar endavant el Pla de Mandat “Horitzķ 2020”.  Únicament restaran a l'oposiciķ 4 regidors (2 de Crida Premiā de Dalt i 2 del Partit Popular).

Canvis en el cartipās. L’alcalde ha delegat als regidors del PSC les ārees de Participaciķ Ciutadana i Cooperaciķ i Solidaritat, i la portaveu socialista, Inma Fernández, en serā la regidora responsable. Aquest canvi suposa una petita remodelaciķ del cartipās municipal, ja que fins ara l’ārea de Participaciķ Ciutadana era responsabilitat d'Alejandro Costa Urigoitia, mentre que la de Cooperaciķ i Solidaritat, de Carles A. Medina.

L’alcalde, Josep Triadķ, valora de forma molt positiva que el 76% del Ple, 13 regidors, participin de l’acciķ de govern, i explica, “en un temps de minories, majories justes  o trencaments, Premiā de Dalt aposta per la suma dels grups amb voluntat constructiva demostrada durant els darrers temps”.

Des de finals del 2015, PDeCAT i PSC han mantingut reunions de treball periōdiques per a cončixer de més a prop els projectes de l’Ajuntament, així com per a coordinar la posiciķ dels dos grups municipals en els plens. Durant aquest temps, el PSC ha aprovat les Ordenances Fiscals i els Pressupostos 2016 i 2017, així com les propostes de l’equip de govern sobre els temes del poble.

Ambdós grups municipals actuaran amb plena llibertat de vot respecte aquelles temàtiques de contingut ideològic o relacionades amb altres administracions governades per les respectives formacions polítiques.

Aquesta ampliaciķ del pacte de govern se sustenta sobre la base del Pla de Mandat existent i després de constatar que no hi ha dificultats que dificultin l'entesa i la tasca de govern. La remodelaciķ del govern municipal entrarā en vigor l'1 de febrer de 2017.

Informaciķ publicada el 26 de gener de 2017
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter

OFICINES

OAC
Plaįa de la Fābrica, 1
Tel: 93 693 15 15
oac@premiadedalt.cat

Policia Local
Plaįa de la Vila, 1
Tel: 93 693 15 00
policia@premiadedalt.cat
Ocupaciķ i Promociķ Econōmica
Plaįa del Mil.lenari, 5
Tel: 93 693 15 90
ocupacio@premiadedalt.cat
Serveis Socials
Plaįa del Mil.lenari, 6
Tel: 93 693 15 91
serveissocials@premiadedalt.cat