NOTES DE PREMSA
Notes de Premsa - Ajuntament - pag. 5654Comunicat de l'Ajuntament de Premiā de Dalt sobre el Cau l'Espolsada
"L'antic Ajuntament és de tots"

Faįana Ajuntament de Premiā de DaltArran les exigčncies del Cau l'Espolsada reclamant a l'Ajuntament un "local digne" per a fer les activitats que fins ara han dut a terme a la Societat Cultural Sant Jaume, el consistori es veu amb l'obligaciķ de fer un seguit de puntualitzacions al respecte per aclarir la confusiķ creada entre la poblaciķ per aquesta entitat:

  1. L'Ajuntament en cap cas estā obligat a facilitar un local a una entitat local.
  2. Tot i aixō, i malgrat que els usuaris de Premiā de Dalt sķn una minoria al Cau l’Espolsada, el Consistori els ha ofert dos espais, que han rebutjat.
  3. El Cau l'Espolsada reclama el que ells anomenen un "local digne" quan la seva seu durant 10 anys, Sant Jaume, l'han deixat en una situaciķ deplorable, sense unes mínimes condicions de manteniment, higiene i salubritat. Si volien un local digne, perquč no l’han dignificat durant aquests 10 anys?
  4. La Societat Cultural Sant Jaume ja fa temps que havia traslladat al Cau l'obligaciķ de marxar per aquestes pčssimes condicions i la necessitat de fer-hi obres de condicionament.
  5. El Cau reclama com a local un espai fix dins l'antic Ajuntament, l’edifici municipal més emblemātic que esdevindrā un hotel d'entitats un cop finalitzades les obres de remodelaciķ. Aquesta possibilitat és del tot inviable ja que aquest edifici ha d'acollir l'activitat de totes les entitats sense esdevenir un lloc fix per a cap d'elles, sinķ una seu compartida amb espais polivalents per a totes i serveis comuns en quč s’ha de garantir el respecte als usos i objecte de cadascuna de les entitats allā establertes.
  6. L’Ajuntament durant tots aquests anys ha donat suport al Cau l’Espolsada, amb una subvenciķ anyal de 2.000€.

L'Ajuntament de Premiā de Dalt entén el patrimoni local com un bé comú i, per tant, aquest ha d'afavorir totes les entitats per igual, sense establir diferčncies entre elles. Des del Consistori volem agrair, un cop més, la col•laboraciķ de la Societat Cultural Sant Jaume, alhora que lamentem la polititzaciķ que s’estā fent d’aquest tema. Perquč l’antic Ajuntament és de tots i no d’una minoria ni d’una entitat.

Informaciķ publicada el 23 de novembre de 2016
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter

OFICINES

OAC
Plaįa de la Fābrica, 1
Tel: 93 693 15 15
oac@premiadedalt.cat

Policia Local
Plaįa de la Vila, 1
Tel: 93 693 15 00
policia@premiadedalt.cat
Ocupaciķ i Promociķ Econōmica
Plaįa del Mil.lenari, 5
Tel: 93 693 15 90
ocupacio@premiadedalt.cat
Serveis Socials
Plaįa del Mil.lenari, 6
Tel: 93 693 15 91
serveissocials@premiadedalt.cat