NOTES DE PREMSA
Notes de Premsa - Ārea territori - Medi ambient i Sostenibilitat - Animals de companyia - pag. 5201En marxa a partir de dilluns 27 de marį les inscripcions al nou curs colˇlectiu d'educaciķ canina
El curs comenįarā dissabte 6 de maig i tindrā una durada de quatre sessions, cadascuna d'elles amb 2 hores de classe

ensinistramentServicanL’Ajuntament de Premiā de Dalt obre el període d’inscripcions d’un nou curs colˇlectiu d’educaciķ canina per a propietaris i els seus gossos. El curs es realitzarā els matins, de 10 a 12 hores, dels dissabtes següents:

  • 6 de maig 
  • 13 de maig
  • 20 de maig
  • 27 de maig

Les persones que no puguin assistir a alguna classe, podran anar diumenge a la que es fa al municipi veí de Vilassar de Dalt.

Les classes es faran a l'espai de socialitzaciķ canina de Can Verboom, al qual només podran accedir els gossos matriculats al curs durant la durada d'aquest. L’instructor Pedro Moisés Fernández, amb una llarga trajectōria professional com a ensinistrador caní, ensenyarā psicologia i etologia canina, legislaciķ vigent, educaciķ, fōbies i sanitat.

El preu del curs és de 50€.

Les inscripcions al curs es faran per rigorķs ordre de solˇlicitud. Es poden materialitzar en línia, a través d'aquest FORMULARI, o bé de forma presencial a l'Oficina d'Atenciķ al Ciutadā (OAC), situada a la plaįa de la Fābrica, 1.

Informaciķ publicada el 23 de marį de 2017
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter

OFICINES

OAC
Plaįa de la Fābrica, 1
Tel: 93 693 15 15
oac@premiadedalt.cat

Policia Local
Plaįa de la Vila, 1
Tel: 93 693 15 00
policia@premiadedalt.cat
Ocupaciķ i Promociķ Econōmica
Plaįa del Mil.lenari, 5
Tel: 93 693 15 90
ocupacio@premiadedalt.cat
Serveis Socials
Plaįa del Mil.lenari, 6
Tel: 93 693 15 91
serveissocials@premiadedalt.cat