Inici > Recollida de Residus
RECOLLIDA DE RESIDUS
Documents - pag. 4626

recollida de residusEl servei consisteix en la recollida i transport, fins a les plantes de tractament dels residus (fraccions rebuig, orgānica, envasos, vidre i paper/cartrķ) domiciliaris, comercials dels edificis públics, dels establiments i equipaments públics, i els residus originats per les indústries que tinguin la consideraciķ d’assimilables a municipals situats en el terme municipal de Premiā de Dalt. El servei també compren el rentat i manteniment de la totalitat dels contenidors ubicats a la via pública.

L’āmbit de prestaciķ del servei de recollida de residus municipals correspon al terme municipal de Premiā de Dalt.

El sistema de recollida de residus municipals existents a Premiā de Dalt consisteix en 109 bateries amb contenidors de 1.100 litres de cārrega posterior, cada una amb un contenidor com a mínim de rebuig o resta, fracciķ orgānica, paper i cartrķ, envasos i vidre.  També es disposa de 6 bateries de contenidors de 360 l.

Es disposa de tres vehicles recolˇlectors, un de carga posterior i carga superior de 18 m3 i dos de carga posterior de 7 m3. També es disposa d’un camiķ polivalent de 3.500 kg. per a realitzar tasques com la recollida de voluminosos, la neteja exterior dels contenidors, el trasllat dels contenidors, etc...

La periodicitat i freqüčncia mínima per a cadascun dels serveis de recollida objecte de l’encomana és:

 

RESIDU

FREQÜČNCIA MÍNIMA

Rebuig

6 dies/setmana

Orgānica

4 dies/setmana

Envasos

2 dies/setmana

Paper/Cartrķ

2 dies/setmana

Vidre

1 dia/setmana

 

El diumenge es realitza un reforį per al buidatge dels contenidors de les ārees més problemātiques del municipi o per a solucionar les incidčncies que hagin pogut succeir.

Aquestes freqüčncies sķn les inicials del servei, s’entén que poden variar al llarg dels anys, en funciķ dels resultats que es vagin obtenint.

El servei de recollida de mobles es fa de manera concertada i és gratuīta per als ciutadans. Els dies del servei sķn els dilluns i divendres de totes les setmanes de l’any. 

Aquest servei esta limitat a un volum māxim d’aportaciķ per cada ciutadā d’1 m3, i/o a un pes māxim de 90 Kg. Queden exclosos d’aquest servei les mudances. En aquests casos, els ciutadans han de portar els residus a la deixalleria, o bé contractar una empresa especialitzada.

 

 

OFICINES

OAC
Plaįa de la Fābrica, 1
Tel: 93 693 15 15
oac@premiadedalt.cat

Policia Local
Plaįa de la Vila, 1
Tel: 93 693 15 00
policia@premiadedalt.cat
Ocupaciķ i Promociķ Econōmica
Plaįa del Mil.lenari, 5
Tel: 93 693 15 90
ocupacio@premiadedalt.cat
Serveis Socials
Plaįa del Mil.lenari, 6
Tel: 93 693 15 91
serveissocials@premiadedalt.cat