Ajuntament de PremiÓ de Dalt    Ajuntament de PremiÓ de Dalt

L'Ajuntament de PremiÓ de Dalt l'any 2016 va solĚlicitar dins el CatÓleg de Serveis 2016 que ofereix la Diputaciˇ de Barcelona, programa "Planificaciˇ i avaluaciˇ de polÝtiques i serveis locals", l'actuaciˇ "Elaboraciˇ de cartes de serveis". Fruit d'aquest assessorament, s'ha realitzat la Carta de Serveis de Treball Social/Serveis Socials i ara s'estan elaborant seguint el mateix sistema i estructura, la de la resta de serveis municipals.

Les Cartes de Serveis sˇn documents que recullen informaciˇ de les prestacions que ofereix l┤Ajuntament als ciutadans i ciutadanes, dels compromisos que pren per afavorir que el nivell del servei sigui de qualitat i de les vies per obtenir informaciˇ i/o fer aportacions i suggeriments. Sˇn, per tant, uns instruments ˙tils perquŔ la ciutadania conegui els serveis que ha de rebre i pugui participar en la seva millora.

cartes de serveisPer altra banda, podeu consultar tambÚ l'estudi "Indicadors de Gestiˇ de Serveis Municipals" (IGSM) que elabora anualment la Diputaciˇ de Barcelona i que consisteix en un informe anual sobre la gestiˇ dels principals serveis municipals referit a les dades de les dues darreres liquidacions. Les dades es presenten individualitzades per municipi i acompanyades dels valors mitjans del grup de municipis participants, tots ells majors de 10.000 habitants.

Totes les dades d'aquest estudi procedeixen dels Cercles de Comparaciˇ Intermunicipals (CCI) i, en aquest sentit, es pot considerar un compendi de cada un dels CCI que elabora tambÚ anualment la Diputaciˇ de Barcelona respecte el funcionament dels serveis p˙blics principals dels ajuntaments que mostren el seu interŔs en participar en aquests estudis.

Treball social

                                                      

               informaciˇ             

Treball Social/Serveis Socials                   Oficina d'Atenciˇ al CiutadÓ        

    
participaciˇLOGOTIP

 

  Joventut                                              Oficina Municipal d'Atenciˇ al Consumidor (OMIC)                 


atenciˇ al client

Servei Municipal d'Ocupaciˇ i 
Promociˇ Econ˛mica (SMOPE)