CARTES DE SERVEIS
Documents - Ārea serveis personals - Transparčncia i Govern Obert - Informaciķ institucional - pag. 4564

L'Ajuntament de Premiā de Dalt l'any 2016 va solˇlicitar dins el Catāleg de Serveis 2016 que ofereix la Diputaciķ de Barcelona, programa "Planificaciķ i avaluaciķ de polítiques i serveis locals", l'actuaciķ "Elaboraciķ de cartes de serveis". Fruit d'aquest assessorament, s'ha realitzat la Carta de Serveis de Treball Social/Serveis Socials i ara s'estan elaborant seguint el mateix sistema i estructura, la de la resta de serveis municipals.

Les Cartes de Serveis sķn documents que recullen informaciķ de les prestacions que ofereix l´Ajuntament als ciutadans i ciutadanes, dels compromisos que pren per afavorir que el nivell del servei sigui de qualitat i de les vies per obtenir informaciķ i/o fer aportacions i suggeriments. Sķn, per tant, uns instruments útils perquč la ciutadania conegui els serveis que ha de rebre i pugui participar en la seva millora.

cartes de serveisPer altra banda, podeu consultar també l'estudi "Indicadors de Gestiķ de Serveis Municipals" (IGSM) que elabora anualment la Diputaciķ de Barcelona i que consisteix en un informe anual sobre la gestiķ dels principals serveis municipals referit a les dades de les dues darreres liquidacions. Les dades es presenten individualitzades per municipi i acompanyades dels valors mitjans del grup de municipis participants, tots ells majors de 10.000 habitants.

Totes les dades d'aquest estudi procedeixen dels Cercles de Comparaciķ Intermunicipals (CCI) i, en aquest sentit, es pot considerar un compendi de cada un dels CCI que elabora també anualment la Diputaciķ de Barcelona respecte el funcionament dels serveis públics principals dels ajuntaments que mostren el seu interčs en participar en aquests estudis.

Treball social

                                                      

               informaciķ             

Treball Social/Serveis Socials                   Oficina d'Atenciķ al Ciutadā        

    
participaciķLOGOTIP

 

  Joventut                                              Oficina Municipal d'Atenciķ al Consumidor (OMIC)                 


atenciķ al client

Servei Municipal d'Ocupaciķ i 
Promociķ Econōmica (SMOPE)

OFICINES

OAC
Plaįa de la Fābrica, 1
Tel: 93 693 15 15
oac@premiadedalt.cat

Policia Local
Plaįa de la Vila, 1
Tel: 93 693 15 00
policia@premiadedalt.cat
Ocupaciķ i Promociķ Econōmica
Plaįa del Mil.lenari, 5
Tel: 93 693 15 90
ocupacio@premiadedalt.cat
Serveis Socials
Plaįa del Mil.lenari, 6
Tel: 93 693 15 91
serveissocials@premiadedalt.cat