NOTES DE PREMSA
Notes de Premsa - Ārea serveis personals - Solidaritat i Cooperaciķ - pag. 3936Reportatge sobre la Distribuciķ Solidāria d'Aliments: 2 tones d'aliments cada setmana per a 250 famílies
L'Ajuntament de Premiā de Dalt aporta 30.000€ per a la construcciķ d'un magatzem de distribuciķ d'aliments a l'església de Santa Maria

DISALa Distribuciķ Solidāria d'Aliments (DISA) és un dels nombrosos serveis que donen, de forma conjunta, l'Església de Santa Maria i la Parrōquia de Sant Pere, junt a altres entitats i 16 persones voluntāries. Setmanalment, 250 famílies de Premiā de Dalt i Premiā de Mar reben 2 tones d'aliments.

L'Ajuntament destina 30.000€ al projecte que ha de dignificar l'ajut a les persones que més ho necessiten i fer el repartiment d'aliments en funciķ de les necessitats concretes de cadascuna de les 250 famílies que avui formen part d'aquesta actuaciķ.

Les obres de construcciķ d'un magatzem pels aliments han de permetre acollir els usuaris necessitats d'atenciķ des d'una vessat pedagōgica perquč durant el recorregut per a la recollida d'aliments se'ls informa i aconsella per part de les persones voluntāries sobre les possibilitats culināries i necessitats nutricionals de la família en qüestiķ.

Els aliments se'ls proporcionen en base a les seves necessitats i el nombre de persones que conforma cada família. Els punts els atorguen única i exclusivament els Serveis Socials dels Ajuntaments de Premiā de Dalt i Premiā de Mar.

L'Església de Santa Maria, la Parrōquia de Sant Pere, Creu Roja, Cāritas i l'Arquebisbat de Barcelona, i els Ajuntaments de Premiā de Dalt i Premiā de Mar, faran possible la construcciķ d'aquest magatzem que estarā situat a Santa Maria.

DISA   DISA

DISA  DISA

Aquí teniu un nou reportatge de Premiā de Dalt Mčdia que ens apropa a aquest servei de voluntariat mitjanįant el qual 250 famílies reben cada setmana 2 tones d'aliments.

Informaciķ publicada el 3 de febrer de 2015
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter

OFICINES

OAC
Plaįa de la Fābrica, 1
Tel: 93 693 15 15
oac@premiadedalt.cat

Policia Local
Plaįa de la Vila, 1
Tel: 93 693 15 00
policia@premiadedalt.cat
Ocupaciķ i Promociķ Econōmica
Plaįa del Mil.lenari, 5
Tel: 93 693 15 90
ocupacio@premiadedalt.cat
Serveis Socials
Plaįa del Mil.lenari, 6
Tel: 93 693 15 91
serveissocials@premiadedalt.cat