Inici > Ajuntament > L'alcalde
L'ALCALDE
Documents - Ajuntament - pag. 3106Josep Triadó i Bergés

Josep Triadó i Bergés, alcaldeBenvinguts i benvingudes al web municipal de Premià de Dalt,

Es tracta d'una eina que pretenem que sigui útil per tota la ciutadania del nostre municipi i per a tots aquells que ens vulgueu visitar. Teniu les portes obertes.

Avui, la xarxa d’internet és el canal més ràpid i actiu per trametre informació de tot tipus, una eina que posa a l’abast d’una gran majoria de la població informació d’arreu del món i que amb un simple clic pots connectar-te a l’altre banda del planeta.

Des de l’administració municipal no ens podem quedar enrere i per això dins les nostres possibilitats intentem donar a conèixer des d’aquest portal web el nostre poble, les noticies més rellevants, la seva activitat, els seus serveis i la seva història.

Estem convençuts que aquesta eina serà útil per a tots, que permetrà contactar amb el nostre ajuntament i descobrir el nostre poble de manera ràpida i eficaç. Premià de Dalt és un poble viu, amb qualitat de vida i amb vocació familiar que vol estar connectat amb la seva gent i al món, i fer-ho des de la transparència i amb la participació de tots.

A tots els veïns us convido a participar i informar-vos mitjançant aquesta web, a buscar la informació que necessiteu i a participar activament de la vida municipal. A tots els visitants us oferim la informació necessària per visitar-nos i un tastet de la nostra història.

A tots, amics i amigues, benvinguts a Premià de Dalt!


OFICINES

OAC
Plaça de la Fàbrica, 1
Tel: 93 693 15 15
oac@premiadedalt.cat

Policia Local
Plaça de la Vila, 1
Tel: 93 693 15 00
policia@premiadedalt.cat
Ocupació i Promoció Econòmica
Plaça del Mil.lenari, 5
Tel: 93 693 15 90
ocupacio@premiadedalt.cat
Serveis Socials
Plaça del Mil.lenari, 6
Tel: 93 693 15 91
serveissocials@premiadedalt.cat