Ajuntament de PremiÓ de Dalt    Ajuntament de PremiÓ de Dalt
Inici > └rea serveis generals > Organitzaciˇ administrativa - Recursos Humans > Oficina d'Atenciˇ al CiutadÓ (OAC)

OACOACAquest servei municipal Ús a la planta baixa de l'Ajuntament de PremiÓ de Dalt i s'encarrega de tramitar un elevat nombre de serveis.

L'objectiu de centralitzar a l'entrada del consistori l'atenciˇ al ciutadÓ, Ús evitar als ve´ns desplašaments innecessaris pels diferents departaments de l'administraciˇ municipal. El personal de l'OAC fa d'intermediari entre aquestes Órees i la ciutadania. La compulsa de fotoc˛pies, l'alta en el Cens d'animals domŔstics o la informaciˇ sobre les zones blanques (aparcament gratu´t amb limitaciˇ horÓria a excepciˇ de les persones residents) tambÚ en sˇn tasques pr˛pies de l'OAC.

FUNCIONS

Entre les tasques mÚs importants que desenvolupa l'oficina, hi ha la coordinaciˇ del registre d'entrada i sortida de documents i tot all˛ relatiu al padrˇ municipal: altes i baixes, certificats d'empadronament, canvis de domicili... A banda, tambÚ Ús el departament que dˇna informaciˇ i fa les  preinscripcions i matriculacions a les Escoles Bressol Municipals (Crist˛fol Ferrer i Santa Anna), Escola Municipal de M˙sica i Aula de Dansa.

Alhora, Ús Punt d'Informaciˇ Cadastral on es poden obtenir certificacions grÓfiques i descriptives de finques per˛ no tramiten modificacions de cadastre i el lloc on es compren diferents abonaments i tiquets (Jazz en la Nit, Festa Major...).

HORARI

Del 15 de juny al 15 de setembre, de dl. a dv. de 8 a 14 hores. La resta de l'any, de dl. a dv. de 8 a 14h i els dl. i dc. a la tarda, de 16.30 a 18.30 hores