Inici > Ārea serveis generals > Organitzaciķ administrativa - Recursos Humans > Oficina d'Atenciķ al Ciutadā (OAC)
OFICINA D'ATENCIĶ AL CIUTADĀ (OAC)
Documents - Ārea serveis generals - Organitzaciķ administrativa - Recursos Humans - pag. 2144

OACOACAquest servei municipal és a la planta baixa de l'Ajuntament de Premiā de Dalt i s'encarrega de tramitar un elevat nombre de serveis.

L'objectiu de centralitzar a l'entrada del consistori l'atenciķ al ciutadā, és evitar als veīns desplaįaments innecessaris pels diferents departaments de l'administraciķ municipal. El personal de l'OAC fa d'intermediari entre aquestes ārees i la ciutadania. La compulsa de fotocōpies, l'alta en el Cens d'animals domčstics o la informaciķ sobre les zones blanques (aparcament gratuīt amb limitaciķ horāria a excepciķ de les persones residents) també en sķn tasques prōpies de l'OAC.

FUNCIONS

Entre les tasques més importants que desenvolupa l'oficina, hi ha la coordinaciķ del registre d'entrada i sortida de documents i tot allō relatiu al padrķ municipal: altes i baixes, certificats d'empadronament, canvis de domicili... A banda, també és el departament que dķna informaciķ i fa les  preinscripcions i matriculacions a les Escoles Bressol Municipals (Cristōfol Ferrer i Santa Anna), Escola Municipal de Música i Aula de Dansa.

Alhora, és Punt d'Informaciķ Cadastral on es poden obtenir certificacions grāfiques i descriptives de finques perō no tramiten modificacions de cadastre i el lloc on es compren diferents abonaments i tiquets (Jazz en la Nit, Festa Major...).

HORARI

Del 15 de juny al 15 de setembre, de dl. a dv. de 8 a 14 hores. La resta de l'any, de dl. a dv. de 8 a 14h i els dl. i dc. a la tarda, de 16.30 a 18.30 hores

OFICINES

OAC
Plaįa de la Fābrica, 1
Tel: 93 693 15 15
oac@premiadedalt.cat

Policia Local
Plaįa de la Vila, 1
Tel: 93 693 15 00
policia@premiadedalt.cat
Ocupaciķ i Promociķ Econōmica
Plaįa del Mil.lenari, 5
Tel: 93 693 15 90
ocupacio@premiadedalt.cat
Serveis Socials
Plaįa del Mil.lenari, 6
Tel: 93 693 15 91
serveissocials@premiadedalt.cat