Inici > Ārea serveis personals
ĀREA SERVEIS PERSONALS

L´Ārea de Serveis Personals integra, des d´un marc de coherčncia política i organitzativa, totes aquelles activitats de política social adreįades directament a les persones. Els Serveis a les Persones sķn el conjunt de serveis, prestacions, accions i regulacions orientades a la millora de la qualitat de vida, a l´atenciķ de les necessitats socials i a la promociķ del desenvolupament de les persones.

El sector dels serveis personals agrupa les polítiques locals d´educaciķ, serveis socials, gent gran, cultura, salut, esports, atenciķ a les persones amb disminuciķ i promociķ social. La nostra finalitat és fer que a Premiā de Dalt es visqui millor i configurar un model de poble basat en el benestar i la solidaritat, ecolōgicament sostenible i cívic, i respectuķs amb el seu entorn.

A través de les noves tecnologies, pretenem posar al servei dels l´ampli ventall de serveis de quč disposem a Premiā de Dalt per tal que, el major nombre de persones pugui gaudir i disposar de tots els serveis i recursos que oferim per a millorar la qualitat de vida de tots i totes.

 

OFICINES

OAC
Plaįa de la Fābrica, 1
Tel: 93 693 15 15
oac@premiadedalt.cat

Policia Local
Plaįa de la Vila, 1
Tel: 93 693 15 00
policia@premiadedalt.cat
Ocupaciķ i Promociķ Econōmica
Plaįa del Mil.lenari, 5
Tel: 93 693 15 90
ocupacio@premiadedalt.cat
Serveis Socials
Plaįa del Mil.lenari, 6
Tel: 93 693 15 91
serveissocials@premiadedalt.cat