Inici > Ārea serveis personals > Participaciķ ciutadana > Any 2014: Pla de Participaciķ Ciutadana
ANY 2014: PLA DE PARTICIPACIĶ CIUTADANA

La participaciķ ciutadana en els afers públics és un dret reconegut en el marc jurídic i un compromís amb la ciutadania a través del qual es poden construir acords que ajudin a gestionar la complexitat de la ciutat. Per tant, la millora i foment de la participaciķ ha de ser una prioritat a l'hora d´elaborar les polítiques públiques.

El Pla de Participaciķ Ciutadana de Premiā de Dalt és l´instrument de planificaciķ amb el que es dota el govern per tal d´orientar les polítiques de participaciķ ciutadana del municipi en els propers anys i reflexa la clara voluntat política d´implementar noves vies de participaciķ i rela ciķ amb la ciutadania a la nostra vila.
Aquest Pla marca els objectius en matčria de participaciķ i el disseny i implementaciķ de metodologies i estratčgies per tal d´assolir-los. Aquest pla pretén, entre d´altres temes, gestionar els recursos existents i/o crear-ne de nous per assolir amb més agilitat i eficācia els objectius de les nostres polítiques.

Per tant, és el full de ruta de referčncia pel que fa a l´organitzaciķ i sistematitzaciķ de canals, espais, processos i projectes municipals que incorpor en la participaciķ ciutadana. Respon a les preguntes clau de “qui participa”, “sobre quines qüestions” i “com es participa” i pretén aprofundir en aquesta nova manera de governar, defugint de les actuacions puntuals i descoordinades.

Val a dir que els antecedents en matčria de participaciķ ciutadana han estat el principal referent a l´hora de redactar i dissenyar el pla. Ha estat aquest bagatge participatiu el que s´ha considerat com a punt de partida per iniciar tot el procés.

En l´elaboraciķ del Pla, s´ha comptat amb el suport tčcnic de l'Oficina de Participaciķ Ciutadana de la Diputaciķ de Barcelona i amb tot l´equip de govern, l´equip tčcnic de l'Ajuntament i el teixit associatiu de la vila de Premiā de Dalt.

Pla de Participaciķ Ciutadana

Pla de Participaciķ Ciutadana

Fitxer: pla_PC_definitiu_Premia_de_Dalt_2014_Espai_TReS.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pāgines: 24
Mida: 1,42 MB

 

OFICINES

OAC
Plaįa de la Fābrica, 1
Tel: 93 693 15 15
oac@premiadedalt.cat

Policia Local
Plaįa de la Vila, 1
Tel: 93 693 15 00
policia@premiadedalt.cat
Ocupaciķ i Promociķ Econōmica
Plaįa del Mil.lenari, 5
Tel: 93 693 15 90
ocupacio@premiadedalt.cat
Serveis Socials
Plaįa del Mil.lenari, 6
Tel: 93 693 15 91
serveissocials@premiadedalt.cat