Inici > Ārea serveis personals > Salut > La infermera virtual: Consells de Salut
LA INFERMERA VIRTUAL: CONSELLS DE SALUT

Infermera virtual: consells de salutLa Infermera virtual és un portal de promociķ i educaciķ per a la salut que vol ser un espai virtual de coneixement i interrelaciķ amb l'usuari alhora que un instrument de treball per a les infermeres. El Colˇlegi Oficial d´Infermeres i Infermers de Barcelona treballa des del 2005 en la seva concepciķ i desenvolupament.

Aquest portal, adreįat a la ciutadania i als professionals sanitaris, pretén promoure la salut de les persones, posant al seu abast una eina educativa que els permeti tenir cura de la seva salut.

(20/11/2017)

Icona BolquerDurant l'etapa preescolar (19 mesos a 5 anys) l'infant sol aconseguir el control d'esfínters. Tanmateix, en alguns casos es manté l'emissiķ involuntāria d'orina, principalment a la nit. Evita renyar a l'infant o efectuar comparacions amb altres nens. Una actitud comprensiva per part de la família proporciona el clima de seguretat que precisa l'infant per arribar a controlar el seu esfínter. 

(06/11/2017)

CastanyesSķn la base de l'alimentaciķ, la principal font energčtica. Grācies a la seva combustiķ, l'organisme pot obtenir l'energia per moure's, respirar, menjar, pensar, sentir; en definitiva, viure. Els hidrats de carboni es troben en gran quantitat en el regne vegetal, en els cereals, els llegums, els tubercles, les fruites i les hortalisses i, en quantitats menors, en el regne animal, en forma de glicogen, al fetge i a la musculatura. 

(23/10/2017)

Movilitat en la gent granMoure's és una activitat essencial de la vida de la persona. Ens ajuda a mantenir, entre altres coses, la forįa muscular i ōssia, un bon transit intestinal i una autoestima alta. Davant la presčncia de dificultats en la visiķ, auditives o la por a caure, valora la necessitat d'utilitzar ajudes tčcniques per caminar i per a la llar (bastķ, cadira de rodes, agafadors a la dutxa, etc.). L'actitud de la persona gran i la del cuidador és molt important per prevenir o minimitzar la immobilitat.

(09/10/2017)

ĀcarsSķn microorganismes que es troben a la pols i sķn els residus que generen els que poden provocar alˇlčrgia. Com que per desenvolupar-se necessiten foscor, humitat i temperatures cālides, alguns consells per combatre'ls sķn airejar l'habitaciķ i les mantes i rentar la roba del llit una vegada a la setmana amb aigua calenta (55 °C). 

(25/09/2017)

Meitat de Taronja La vitamina C es perd amb la cocciķ, per tant, ha de provenir d’aliments crus. Té un gran poder antioxidant que ajuda a prevenir l’envelliment celˇlular. Una manca de vitamina C pot provocar malalties com l’escorbut. La gran majoria de les fruites i verdures en contenen, perō en canvi és inexistent en els aliments d’origen animal. Si vols saber quins aliments sķn rics en vitamina C, consulta’ns.

 
Dades de l'āmbit

Regidora: Magda Juliā
Tčcnic: Josep Antolí
Plaįa de la Fābrica, 1
Telčfon: 93 693 15 15

Horaris:
De dilluns a divendres de 9 a 14h
Contacteu per correu electrōnic a la següent adreįa electrōnica

OFICINES

OAC
Plaįa de la Fābrica, 1
Tel: 93 693 15 15
oac@premiadedalt.cat

Policia Local
Plaįa de la Vila, 1
Tel: 93 693 15 00
policia@premiadedalt.cat
Ocupaciķ i Promociķ Econōmica
Plaįa del Mil.lenari, 5
Tel: 93 693 15 90
ocupacio@premiadedalt.cat
Serveis Socials
Plaįa del Mil.lenari, 6
Tel: 93 693 15 91
serveissocials@premiadedalt.cat