Inici > Ārea serveis personals > Salut > La infermera virtual: Consells de Salut
LA INFERMERA VIRTUAL: CONSELLS DE SALUT

Infermera virtual: consells de salutLa Infermera virtual és un portal de promociķ i educaciķ per a la salut que vol ser un espai virtual de coneixement i interrelaciķ amb l'usuari alhora que un instrument de treball per a les infermeres. El Colˇlegi Oficial d´Infermeres i Infermers de Barcelona treballa des del 2005 en la seva concepciķ i desenvolupament.

Aquest portal, adreįat a la ciutadania i als professionals sanitaris, pretén promoure la salut de les persones, posant al seu abast una eina educativa que els permeti tenir cura de la seva salut.

(17/07/2017)

Icona crema solarEl factor de protecciķ és l'índex que indica el temps d'exposiciķ al sol sense risc de cremada. Com més alt sigui el factor, més alta serā la protecciķ. Cada persona té unes necessitats diferents, en funciķ del tipus de pell. Si vols saber quin índex de protecciķ és l'idoni per a tu, visita'ns.

(03/07/2017)

Fitness bandPer mantenir una activitat física saludable, es recomana un mínim de 30 minuts al dia o bé 1 hora entre 3 i 5 dies per setmana d’intensitat lleugera o moderada per a persones sense cap problema de salut.

(19/06/2017)

Maleta de treball sonmiant amb viatjarEstablir i mantenir bon ambient laboral i agafar-se temps lliure per gaudir d’altres plaers de la vida, son punts importants perquč la feina sigui saludable. Si vols saber-ne més, consulta'ns. 

(05/06/2017)

Tauleta de nitEls adolescents poden tenir desajustos en la producciķ de melatonina, una hormona que respon als canvis d'ilˇluminaciķ i indueix el son. Així doncs, per aconseguir un bon descans nocturn, és aconsellable fer alguna activitat agradable i relaxant els últims 30 minuts abans d'anar a dormir. Si vols saber més, consulta'ns. 

(22/05/2017)

Lupa diariLes persones grans presenten alteracions de la vista que poden limitar la realitzaciķ de les seves activitats quotidianes; la pčrdua de visiķ els provoca inseguretat a l'hora de sortir de casa i en conseqüčncia redueixen la mobilitat, les activitats d'oci i les relacions socials. Per mantenir l'estil de vida, és recomanable assegurar una bona ilˇluminaciķ dels espais i senyalitzar els llocs perillosos per evitar caigudes. Si vols saber-ne més, consulta'ns.

 
Dades de l'āmbit

Regidora: Magda Juliā
Tčcnic: Josep Antolí
Plaįa de la Fābrica, 1
Telčfon: 93 693 15 15

Horaris:
De dilluns a divendres de 9 a 14h
Contacteu per correu electrōnic a la següent adreįa electrōnica

OFICINES

OAC
Plaįa de la Fābrica, 1
Tel: 93 693 15 15
oac@premiadedalt.cat

Policia Local
Plaįa de la Vila, 1
Tel: 93 693 15 00
policia@premiadedalt.cat
Ocupaciķ i Promociķ Econōmica
Plaįa del Mil.lenari, 5
Tel: 93 693 15 90
ocupacio@premiadedalt.cat
Serveis Socials
Plaįa del Mil.lenari, 6
Tel: 93 693 15 91
serveissocials@premiadedalt.cat