Inici > Ārea serveis personals > Salut > La infermera virtual: Consells de Salut
LA INFERMERA VIRTUAL: CONSELLS DE SALUT

Infermera virtual: consells de salutLa Infermera virtual és un portal de promociķ i educaciķ per a la salut que vol ser un espai virtual de coneixement i interrelaciķ amb l'usuari alhora que un instrument de treball per a les infermeres. El Colˇlegi Oficial d´Infermeres i Infermers de Barcelona treballa des del 2005 en la seva concepciķ i desenvolupament.

Aquest portal, adreįat a la ciutadania i als professionals sanitaris, pretén promoure la salut de les persones, posant al seu abast una eina educativa que els permeti tenir cura de la seva salut.

(13/03/2017)

Tableta de xocolataLa xocolata conté triptōfan un aminoācid que el cervell utilitza per produir serotonina, que actua com un antidepressiu, ja que disminueix l'ansietat i la tensiķ, i és precursora de la melatonina, hormona que ajuda a induir el son de forma natural. Si vols saber-n'hi més, consulta aquí.

(27/02/2017)

Casc biciPer tal de fomentar un entorn segur és important que la família, al ser el model a seguir, transmeti la importāncia de la utilitzaciķ del casc des de ben petits. Hem de tenir en compte l’ús d’un llenguatge clar i coherent. Si vols saber-ne més, consulta aquí.

(13/02/2017)

LLit de baranesHi ha breus desvetllaments que interrompen el son, tant als nens com als adults, sķn normals i no superen els 30 segons de durada. El lactant pot tenir de cinc a set desvetllaments durant la nit. Cal recordar que els nens petits sķn molt sensibles a qualsevol canvi de l'entorn, ja que tenen un son bastant superficial, per la qual cosa cal evitar estímuls que puguin despertar-los. Si a mesura que el nen creix persisteixen els problemes, existeixen molts models per ensenyar a dormir el nen. No hi ha sistemes bons o dolents, només diferents. Es recomana buscar el model adequat a cada nen o família. Si vols saber quins models existeixen per ajudar al nen a agafar el son, consulta aquí.

(30/01/2017)

Llar de focAssegura't del bon funcionament de les xemeneies i la ventilaciķ de les zones on es manipulin productes tōxics per evitar intoxicacions respiratōries per inhalaciķ de gasos tōxics.

(16/01/2017)

Cara amb AcnéRecorda que es tracta d’un procés benigne; és molt important no manipular les lesions. Neteja't les zones afectades amb sabons de pH neutre tres vegades al dia. Per a més informaciķ, visita'ns: 

 
Dades de l'āmbit

Regidora: Magda Juliā
Tčcnic: Josep Antolí
Plaįa de la Fābrica, 1
Telčfon: 93 693 15 15

Horaris:
De dilluns a divendres de 9 a 14h
Contacteu per correu electrōnic a la següent adreįa electrōnica

OFICINES

OAC
Plaįa de la Fābrica, 1
Tel: 93 693 15 15
oac@premiadedalt.cat

Policia Local
Plaįa de la Vila, 1
Tel: 93 693 15 00
policia@premiadedalt.cat
Ocupaciķ i Promociķ Econōmica
Plaįa del Mil.lenari, 5
Tel: 93 693 15 90
ocupacio@premiadedalt.cat
Serveis Socials
Plaįa del Mil.lenari, 6
Tel: 93 693 15 91
serveissocials@premiadedalt.cat