Inici > Ārea serveis personals > Salut > La infermera virtual: Consells de Salut
LA INFERMERA VIRTUAL: CONSELLS DE SALUT

Infermera virtual: consells de salutLa Infermera virtual és un portal de promociķ i educaciķ per a la salut que vol ser un espai virtual de coneixement i interrelaciķ amb l'usuari alhora que un instrument de treball per a les infermeres. El Colˇlegi Oficial d´Infermeres i Infermers de Barcelona treballa des del 2005 en la seva concepciķ i desenvolupament.

Aquest portal, adreįat a la ciutadania i als professionals sanitaris, pretén promoure la salut de les persones, posant al seu abast una eina educativa que els permeti tenir cura de la seva salut.

(11/09/2017)

Ulleres i aletes de submarinisme Si tens pensat fer activitats al mar, et recomanem informar-te prčviament si hi ha espčcies marines perilloses i de les zones amb risc de lesions. Portar la protecciķ personal adequada a l'activitat que es vulgui fer, com una armilla salvavides per a la navegaciķ a vela, un vestit de neoprč, guants i ulleres per a activitats subaquātiques, etc. t'ajudarā a gaudir de manera segura. Si vols saber-ne més, consulta'ns! 

(28/08/2017)

Dona embarassadaGeneralment, l'embarās no suposa cap impediment per a poder viatjar. Has de saber que, a partir de les 28 setmanes, les companyies ačries demanen un certificat firmat per un professional de la salut. I que, a partir de la setmana 36, es recomana evitar els trajectes de llarga durada pel risc de part. Si vols saber-ne més, consulta'ns! 

(14/08/2017)

Volta al mķnPrevi a marxar de viatge, és aconsellable acudir a un professional de la salut expert en Salut Internacional, perquč et recomani de manera personalitzada quines mesures de prevenciķ has de tenir en compte segons les característiques del viatge (la destinaciķ, la durada, les condicions, el clima i les teves característiques personals).

(31/07/2017)

MosquitEl paludisme o malāria es contagia per la picada d'un mosquit que ataca del capvespre fins a la matinada. Encara que hagis fet la prevenciķ farmacolōgica de la malāria, pren mesures per evitar les picades de mosquit: utilitza roba de māniga llarga i colors clars, i mosquitera per dormir, preferiblement impregnada amb permetrina. 

(17/07/2017)

Icona crema solarEl factor de protecciķ és l'índex que indica el temps d'exposiciķ al sol sense risc de cremada. Com més alt sigui el factor, més alta serā la protecciķ. Cada persona té unes necessitats diferents, en funciķ del tipus de pell. Si vols saber quin índex de protecciķ és l'idoni per a tu, visita'ns.

 
Dades de l'āmbit

Regidora: Magda Juliā
Tčcnic: Josep Antolí
Plaįa de la Fābrica, 1
Telčfon: 93 693 15 15

Horaris:
De dilluns a divendres de 9 a 14h
Contacteu per correu electrōnic a la següent adreįa electrōnica

OFICINES

OAC
Plaįa de la Fābrica, 1
Tel: 93 693 15 15
oac@premiadedalt.cat

Policia Local
Plaįa de la Vila, 1
Tel: 93 693 15 00
policia@premiadedalt.cat
Ocupaciķ i Promociķ Econōmica
Plaįa del Mil.lenari, 5
Tel: 93 693 15 90
ocupacio@premiadedalt.cat
Serveis Socials
Plaįa del Mil.lenari, 6
Tel: 93 693 15 91
serveissocials@premiadedalt.cat