Inici > Ārea serveis personals > Salut > La infermera virtual: Consells de Salut
LA INFERMERA VIRTUAL: CONSELLS DE SALUT

Infermera virtual: consells de salutLa Infermera virtual és un portal de promociķ i educaciķ per a la salut que vol ser un espai virtual de coneixement i interrelaciķ amb l'usuari alhora que un instrument de treball per a les infermeres. El Colˇlegi Oficial d´Infermeres i Infermers de Barcelona treballa des del 2005 en la seva concepciķ i desenvolupament.

Aquest portal, adreįat a la ciutadania i als professionals sanitaris, pretén promoure la salut de les persones, posant al seu abast una eina educativa que els permeti tenir cura de la seva salut.

(22/05/2017)

Lupa diariLes persones grans presenten alteracions de la vista que poden limitar la realitzaciķ de les seves activitats quotidianes; la pčrdua de visiķ els provoca inseguretat a l'hora de sortir de casa i en conseqüčncia redueixen la mobilitat, les activitats d'oci i les relacions socials. Per mantenir l'estil de vida, és recomanable assegurar una bona ilˇluminaciķ dels espais i senyalitzar els llocs perillosos per evitar caigudes. Si vols saber-ne més, consulta'ns.

(08/05/2017)

Nas i florsSi tens alˇlčrgia al polˇlen, has de saber que cada planta té una čpoca de floraciķ específica que no sempre és la primavera; fins i tot a l'hivern existeix polˇlen ambiental. Algunes mesures com eixugar la roba amb assecadora o evitar passar molt temps a l'aire lliure en dies de vent permeten reduir-ne l'exposiciķ. 

(24/04/2017)

Plat amb un peixÉs un mčtode fācil, perquč no falti res al plat. Aquesta eina visual ens ajuda a oferir āpats equilibrats i a mantenir les proporcions dels āpats principals (dinar i sopar) amb un sol plat o en forma de menú clāssic (primer i segon plat). Si vols saber exemples de menús per als més petits que segueixen aquest mčtode, consulta'ns.

(10/04/2017)

CendrerSens dubte aquest és el pas més important. Deixar de fumar és possible i cada any milers de persones ho aconsegueixen. Vols orientaciķ? Consulta'ns.

(27/03/2017)

EsmorzarUn esmorzar adequat millora el teu l'estat nutritiu, t’ajuda a controlar el pes, redueix el risc que augmenti el colesterol, permet un millor repartiment de l'energia i augmenta el rendiment físic i intelˇlectual. L'esmorzar ideal és el que inclou, entre l'esmorzar i la ingesta de mig matí, bāsicament tres grups d'aliments: cereals, lactis i fruita. Si vols saber alguns exemples d’esmorzars complets, consulta’ns.

 
Dades de l'āmbit

Regidora: Magda Juliā
Tčcnic: Josep Antolí
Plaįa de la Fābrica, 1
Telčfon: 93 693 15 15

Horaris:
De dilluns a divendres de 9 a 14h
Contacteu per correu electrōnic a la següent adreįa electrōnica

OFICINES

OAC
Plaįa de la Fābrica, 1
Tel: 93 693 15 15
oac@premiadedalt.cat

Policia Local
Plaįa de la Vila, 1
Tel: 93 693 15 00
policia@premiadedalt.cat
Ocupaciķ i Promociķ Econōmica
Plaįa del Mil.lenari, 5
Tel: 93 693 15 90
ocupacio@premiadedalt.cat
Serveis Socials
Plaįa del Mil.lenari, 6
Tel: 93 693 15 91
serveissocials@premiadedalt.cat