Inici > Ārea serveis personals > Cultura/Patrimoni > Arxiu Municipal
ARXIU MUNICIPAL

3r DVDConsta de dues parts: l'arxiu administratiu, amb la documentaciķ dels 7 darrers anys, i l'arxiu histōric (des de principis del 1800). A banda de vetllar per la conservaciķ i la gestiķ de la documentaciķ generada per l'Ajuntament des de s. XIX, des de l'Arxiu Municipal s'impulsen projectes de recerca relacionats amb la histōria i la transformaciķ del poble.

Actualment, desenvolupa un treball de recuperaciķ de la memōria oral de Premiā de Dalt, recollint material fotogrāfic i enregistrant les vivčncies de persones que han viscut al poble durant molts anys i que han pogut viure aquesta transformaciķ. L'objectiu d'aquest projecte és conservar, paralˇlelament a la documentaciķ administrativa, les vivčncies dels habitants del municipi.

Des de l'Arxiu es manté contacte amb altres arxius privats de la poblaciķ, com ara l'Arxiu Pujol - Villā - Puig o l'Arxiu Parroquial, amb l'objectiu de compartir i potenciar els recursos propis i, d'aquesta manera, millorar el servei de consulta per part de la poblaciķ.

SERVEIS:

 
Dades de l'āmbit

Regidor: Marc Tintoré
Tčcnica: Eulālia Ribera
Riera de Sant Pere, 88
Telčfon: 93 693 15 77

Contacteu per correu electrōnic a la següent adreįa electrōnica
Horari d'atenciķ al públic: Hores concertades

OFICINES

OAC
Plaįa de la Fābrica, 1
Tel: 93 693 15 15
oac@premiadedalt.cat

Policia Local
Plaįa de la Vila, 1
Tel: 93 693 15 00
policia@premiadedalt.cat
Ocupaciķ i Promociķ Econōmica
Plaįa del Mil.lenari, 5
Tel: 93 693 15 90
ocupacio@premiadedalt.cat
Serveis Socials
Plaįa del Mil.lenari, 6
Tel: 93 693 15 91
serveissocials@premiadedalt.cat