Inici > Ārea territori > Obres, manteniment i Mobilitat > Serveis Municipals de Via Pública
SERVEIS MUNICIPALS DE VIA PÚBLICA
Els Serveis Municipals de Via Pública de l'Ajuntament de Premiā de Dalt treballen perquč els carrers, places i parcs de la vila facin més goig. La principal dedicaciķ d'aquest equip, que compta amb una trentena de treballadors, és mantenir neta la via pública.

Brigada Municipal d'Obres Els operaris també fan feines de paleta, pintura i jardineria. Entre altres, sķn els encarregats de mantenir en condicions les voreres i calįades de la via pública i d'arreglar els desperfectes dels edificis municipals, així com de renovar el mobiliari urbā malmčs.

Quant a la jardineria, els operaris fan el manteniment i neteja dels espais verds de la vila i porten a terme l'esporgada de l'arbrat. La recollida de trastos vells, que es passen a buscar porta a porta dilluns, dimecres i divendres –sempre amb cita prčvia trucant al telčfon 93 693 15 15- és una altra de les seves dedicacions. I és que tot i que el camiķ de recollida de voluminosos recull tres cops per setmana els mobles i estris vells, els operaris dels Serveis es troben sovint amb abocaments incontrolats. En aquests casos, la colˇlaboraciķ ciutadana és una eina important per a mantenir els nostres carrers més nets. Així, és fonamental que no es treguin trastos al carrer fora del calendari de recollida.

A banda, l'equip de Serveis ha d'estar a punt per actuar en cas d'emergčncies com ara tempestes, ventades, rierades... per a resoldre els desperfectes que s'hagin originat tant a la via pública com al mobiliari urbā. Altres tasques d'aquest departament de Via Pública sķn donar suport a tots els actes que s'organitzen a través de les diferents regidories municipals, així com el manteniment del cementiri municipal.

 
Dades de l'āmbit

Regidor: Antoni Lķpez Guillén
Plaįa de la Fābrica, 1
Telčfon: 93 693 15 15
Contacteu per correu electrōnic a la següent adreįa electrōnica
Atenciķ al públic: De dilluns a divendres, de 9 a 14 hores

OFICINES

OAC
Plaįa de la Fābrica, 1
Tel: 93 693 15 15
oac@premiadedalt.cat

Policia Local
Plaįa de la Vila, 1
Tel: 93 693 15 00
policia@premiadedalt.cat
Ocupaciķ i Promociķ Econōmica
Plaįa del Mil.lenari, 5
Tel: 93 693 15 90
ocupacio@premiadedalt.cat
Serveis Socials
Plaįa del Mil.lenari, 6
Tel: 93 693 15 91
serveissocials@premiadedalt.cat