Inici > Ārea serveis personals > Transparčncia i Govern Obert > Pla de Mandat "Horitzķ2020
PLA DE MANDAT "HORITZĶ2020

En l´actual conjuntura, Premiā de Dalt estā doblement obligat a mirar endavant, afrontant les necessitats d'avui, perō amb la vista posada més enllā, per dibuixar un futur sostenible i, al mateix temps, que engresqui a tota la ciutadania.

En aquest escenari, l'equip de govern de Premiā de Dalt vol definir, mitjanįant un procés de participaciķ i reflexiķ estratčgica, els atributs que han de configurar la visiķ futura desitjada per Premiā de Dalt, plantejant alternatives de desenvolupament i creixement que hauran d'integrar, encaixar i complementar de la manera més adequada per tal d´assegurar la cohesiķ social i els elevats estāndards de qualitat de vida.

Per assolir aquesta visiķ de la vila, en el context de la reflexiķ estratčgica, s'ha alineat i adaptat la visiķ del nostre municipi:

"Premiā de Dalt, un model de vila intelˇligent, sostenible, innovadora, emprenedora, solidāria i compromesa amb la qualitat de vida"

I la visiķ de l'organitzaciķ municipal:

"Un ajuntament obert, transparent i responsable, compromčs amb l'excel•lčncia en la gestiķ, la innovaciķ i la qualitat en el servei a la ciutadania”

Aquest Pla serā el full de ruta que guiarā l´acciķ de Govern durant els propers 4 anys. Estarā centrat en el benestar i la cohesiķ social, la gestiķ responsable i transparent, la dinamitzaciķ econōmica, la promociķ de la cultura l´educaciķ i l´esport i la cura del medi ambient.

El Pla de Mandat recollirā els projectes i iniciatives que es desenvoluparan durant els propers quatre anys. Amb la participaciķ, la col•laboraciķ i el compromís de tots, incorporarem la visiķ ciutadana en la planificaciķ de l´acciķ de govern dels propers anys.

Empleneu aquest document per a fer les vostres aportacions i, entre tots i totes, dibuizar l'#horitzķ2020 de Premiā de Dalt! Teniu temps fins al 15 de gener de 2016.

Fitxes de participaciķ ciutadana

Fitxes de participaciķ ciutadana

Fitxer: FITXES_SESSIOI__PARTICIPACIOI__plademandat.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pāgines: 6
Mida: 376,59 kB

 
Dades de l'āmbit

Regidor responsable:
Alejandro Costa Urigoitia

Responsable tčcnic: Mōnica Farré, cap de Gabinet i de Comunicaciķ
Plaįa de la Fābrica, 1
Atenciķ al ciutadā: de dilluns a divendres de 10 a 14h
Telčfon: 93 693 15 15
Contacteu per correu electrōnic a la següent adreįa electrōnica:

OFICINES

OAC
Plaįa de la Fābrica, 1
Tel: 93 693 15 15
oac@premiadedalt.cat

Policia Local
Plaįa de la Vila, 1
Tel: 93 693 15 00
policia@premiadedalt.cat
Ocupaciķ i Promociķ Econōmica
Plaįa del Mil.lenari, 5
Tel: 93 693 15 90
ocupacio@premiadedalt.cat
Serveis Socials
Plaįa del Mil.lenari, 6
Tel: 93 693 15 91
serveissocials@premiadedalt.cat