Opinió dels grups municipals

Navigation Bar

Articles d'ERC a La Pinassa

Above Content Body

Content Core

      

 La Pinassa 160 / Juliol-Agost 2021

 

Retornem a la vida; retornem a la lluita

Ens podem permetre el luxe de fer que l’emancipació nacional no sigui alhora, i sobretot, una lluita per l’emancipació de classe, feminista i de les llibertats individuals i col·lectives? Aquest ha de ser el repte de l’esquerra independentista (i el d’aquella altra que creu en el dret d’autodeterminació). Prou Millets, Pujols, Gurtels, rescats bancaris, Villarejos, violència d’estat, fatxes i altres xacres. Només la independència ens pot fer ciutadans lliures d’una societat més justa. Per això, quan la pandèmia ens ho permeti, serà moment de recuperar el carrer, l’espai públic com a espai de subversió (que no d’incivisme).

Serà també el moment de recuperar-lo per fer tot allò que abans solíem: socialitzar-nos, divertir-nos, acompanyar-nos en moments difícils i celebrar tots aquells rituals que ens identifiquen com a membres d’una comunitat, poble, país. Ja hem iniciat aquest camí participant i gaudint d’actes culturals i festius. Fem-ho amb la prudència necessària per no haver de fer passes enrere. I, mentrestant, vetllem i treballem incansablement per la recuperació plena de la feina de les nostres veïnes i veïns, per la recuperació de l’activitat empresarial, perquè s’entregui el CAP Caterina Albert dins els terminis establerts, perquè l’Institut Escola Sta Anna sigui un èxit per a les i els alumnes del nostre poble, perquè la cultura ens ompli els cors i per erradicar tota violència de gènere. I que la rauxa —tan necessària— no ens faci perdre el seny.

Facebook EsquerraRepublicanadeCatalunyaPremiàdeDalt – Instagram: erecpremiadedalt Twitter: @ERCPremiadeDalt Web: locals.esquerra.cat/premiadedalt

 

Facebook: esquerra republicana de catalunya premia de dalt / m’estimo premia de dalt

Twitter: @ERCPremiadeDalt

Web: http://locals.esquerra.cat/premiadedalt

Instagram: @ERCpremiadedalt

 

 

Per a consultar altres articles d'opinió del grup, seguiu aquest enllaç

Below Content Viewlet

Document Actions