Opinió dels grups municipals

Navigation Bar

Articles d'ERC a La Pinassa

Above Content Body

Content Core

      

La Pinassa 137 / Octubre 2018

 

Cultura, poble, llibertat i República

Amb música, teatre, falcons, tallers, gegants, percusions i una gran participació ciutadana, vam acomiadar l'estiu. L'Arrela't 2018 ha estat de nou un èxit i és obligat agrair l’esforç de totes les institucions, col·laboradors i patrocinadors que l'han fet possible. Es consolida, per tant, aquesta festa dedicada a la cultura popular que sens dubte és un motor important de cohesió social. Felicitem-nos-en un any més.

Amb una altra festa popular catalana, que ha de conviure amb tradicions anglosaxones com el halloween, obrirem la tardor: la castanyada. Amb aquest motiu l'u de novembre repetirem  el ja tradicional acompanyament  musical dels familiars al cementiri.

Pel que fa a urbanisme, recordar-vos la imminent finalització de les obres del carrer de la Cisa, del carrer Jacint Verdaguer, de la plaça del Mil·lenari i de la font del peix. I molts projectes sobre la taula per seguir millorant els nostres carrers i places.

Ens agradaria acabar el comunicat recordant que el 20 de setembre del 2017 l'estat espanyol va cometre el primer dels actes violents i vergonyants que han dut a la situació actual amb presos i exiliats polítics. També vam descobrir aquell dia que no teníem por i que de manera pacífica lluitaríem incansablement per defensar la nostra dignitat i la llibertat del nostre poble. L'1 d'octubre vam tornar a ser violentats i tampoc vam tenir por. No farem un pas enrere, no oblidarem i per aquest motiu l'ajuntament prepara actes commemoratius d'aquella diada històrica en què un poble va sortir a defensar la llibertat amb els seus cossos i va guanyar. Llibertat Presos i Exiliats Polítics. Visca la República Catalana d'esquerres i feminista.

 

Facebook : esquerra republicana de catalunya premia de dalt / m’estimo premia de dalt

Twitter: @ERCPremiadeDalt

Web: http://locals.esquerra.cat/premiadedalt

Instagram: @ercpremiadedalt

 

 

Per a consultar altres articles d'opinió del grup, seguiu aquest enllaç

Below Content Viewlet

Document Actions