Opinió dels grups municipals

Navigation Bar

Articles d'ERC a La Pinassa

Above Content Body

Content Core

      

 La Pinassa 153 / Novembre 2020

 

 

Al ple d’octubre hem tractat les ordenances fiscals pel 2021. Agraïts de que propostes d’ERC s’hagin tingut en consideració. Com les bonificacions per a instal·lacions d’autoconsum d’energia solar fotovoltaica. Tot i que la proposta d’ERC era més ambiciosa i més compromesa amb la sostenibilitat: proposavem una bonificació del 50% (en lloc del 25%) de l’IBI durant 5 anys.

Ens alegrem també que el govern reculli la bonificació que proposavem de l’impost sobre vehicles elèctrics i híbrids endollables. Sorprèn que se n’exclogui els híbrids no endollables, donat, s’haurien d’oferir punts de recàrrega al municipi. L’ordenança reguladora de l’impost sobre construccions, instal·lacions i obres, que bonificarà aquelles que afavoreixin les condicions d’accés i habitabilitat dels discapacitats, hauria pogut bonificar també aquelles amb instal·lacions d’aprofitament tèrmic o elèctric d’energia fotovoltaica, sempre que aquesta no es destinés a la comercialització.

Hagués estat democràtic, i transparent, que totes aquestes iniciatives les haguéssim pogut debatre, govern i TOTA l’oposició, no tan sols aquells que per motius que desconeixem si seuen a taula.

Esperem que tot el treball propositiu que ERC ha presentat per a l’elaboració del nou ROM municipal si ens dugui, a una taula de negociació

 

Facebook: esquerra republicana de catalunya premia de dalt / m’estimo premia de dalt

Twitter: @ERCPremiadeDalt

Web: http://locals.esquerra.cat/premiadedalt

Instagram: @ERCpremiadedalt

 

 

Per a consultar altres articles d'opinió del grup, seguiu aquest enllaç

Below Content Viewlet

Document Actions