Opinió dels grups municipals

Navigation Bar

Articles d'ERC a La Pinassa

Above Content Body

Content Core

      

 La Pinassa 139 / Desembre 2018 - Gener 2019

 

Compromesos amb el nostre poble, us dessitjem un 2019 més just, solidari, divers i republicà.

Només unes pinzellades del nostre treball, valors i compromís en aquelles àrees que són de la nostra competència. Tot i que seguim, com sempre hem fet, col·laborant amb altres regidories, perquè les nostres polítiques arribin a tothom.

Des de Joventut i treballant amb ensenyament, ocupació,serveis socials i la complicitat de l’Institut, tenim en marxa la Xarxa Jove TET: accions coordinades de sessions d'orientació a l'alumnat de 3r i 4t d'ESO (amb tallers d'autoconeixement, xerrades i scape rooms) i formació per a famílies i docents (amb una implicació i participació molt important del professorat).

S'acosta Nadal i, des de Joventut, organitzem els dies 21, 22, 27, 28 i 29 el Descongela't, farcit de tallers i activitats que tindran lloc a La Fletxa i a l'Espai Santa Anna. Recordar-vos, un cop més, que La Fletxa s'ha traslladat a la plaça del Mil·lenari, 2.No us perdeu el concert de Nadal el dia 22 de desembre, a càrrec de l'Orquestra de Cambra Catalana, a les 20,30 a l'església de Sant Pere, amb els solistes Olvido Lanza al violí i Juan Esteban Cuacci al piano.

A ERC seguim compromesos amb la igualtat, i amb la lluita contra la LGTBIfòbia i la violència masclista, donant eines als joves per detectar, defensar-se i denunciar qualsevol mena d'abús, assetjament o agressió sexuals. I és en l'esperit de tots els actes que proposem promoure la visualització de les dones i la diversitat com a eina d'inclusió social, per tal que els nostres joves creixin i es formin en la normalitat de la igualtat d'oportunitats.

Seguim, doncs, fent poble, fent república, treballant per les persones i lluitant perque tots poguem viure al poble. I ho fem mentre es manté el segrest i l'obligat exili dels nostres representants polítics i socials.

 

Facebook : esquerra republicana de catalunya premia de dalt / m’estimo premia de dalt

Twitter: @ERCPremiadeDalt

Web: http://locals.esquerra.cat/premiadedalt

Instagram: @ercpremiadedalt

 

 

Per a consultar altres articles d'opinió del grup, seguiu aquest enllaç

Below Content Viewlet

Document Actions