Opinió dels grups municipals

Navigation Bar

Articles d'ERC a La Pinassa

Above Content Body

Content Core

      

La Pinassa 136 / Setembre 2018

 

Bona tornada, tot i que n'hi ha que de moment no han tornat a casa on se'ls espera

Nosaltres seguirem recordant i exigint que no els volem a prop de casa, els volem a tots sopant, plorant, rient i compartint amb els seus.

Estrenem el nou curs amb el parc infantil de La Fàbrica renovat i acabant totes les obres que tenim engegades: el carrer de la Cisa, la Font del Peix, la plaça del Mil·lenari i el carrer Mossèn Cinto Verdaguer. També tenim prevista l'ampliació del Camí del Mig i la sala polivalent de l'escola Santa Anna.

El cap de setmana del 15 i 16 celebrarem la quarta edició de l'ARRELA'T a la cultura de la mà de Regidoria de Cultura, la Comissió de Festes i les tècniques de joventut. És la festa dedicada a la Cultura Popular dels quatre barris del nostre poble, connectats amb el  Carrilet Arrela't i el seu concert viatger i els tallers a La Fletxa, en col·laboració amb el Pla de Barris, a la plaça del Mil·lenari.

Remarcar també l'èxit d'assistència en tots els concerts del 41è Festival de Música del Maresme que es clourà amb el concert familiar de les Cordes Grillades a la Societat Cultural Sant Jaume.

Engrescats com mai per seguir treballant per la cultura, us convidem a estar alerta de la programació, que trobareu a la Pinassa, webs, xarxes i cartells, per gaudir-ne mentre despedim l'estiu i ens enganxem al nou curs amb forces renovades.

La cultura ens farà lliures, inclusius, respectuosos i orgullosos  del poble que entre tots anem construint. Arrela-t'hi. Arrelem-nos-hi.

 

Facebook : esquerra republicana de catalunya premia de dalt / m’estimo premia de dalt

Twitter: @ERCPremiadeDalt

Web: http://locals.esquerra.cat/premiadedalt

Instagram: @ercpremiadedalt

 

 

Per a consultar altres articles d'opinió del grup, seguiu aquest enllaç

Below Content Viewlet

Document Actions