Opinió dels grups municipals

Navigation Bar

Articles d'ERC a La Pinassa

Above Content Body

Content Core

      

 La Pinassa 146 / Febrer 2020

 

 

QUAN EL CORREDOR DE FONS, en la seva solitud, veu la meta, ni que sigui lluny encara, la seva ment entra en contradicció. Cada pas es torna més feixuc i creixen els dubtes sobre si accelerar, reservar-se o morir en un esprint irracional. Haurà de conviure amb aquestes contradiccions i només superar-les amb la ferma voluntat de conquerir l'objectiu i la fortalesa que tants de quilòmetres han transferit a les seves cames.

Ara ens trobem aquí; permetent la investidura dels botxins, perquè les circumstàncies han fet que en la seva debilitat s'obri una porta que esdevé una oportunitat que cal aprofitar. I aquesta només és una de les contradiccions que a mesura que ens acostarem a la meta haurem d'afrontar. Ens creiem que du enlloc? Creiem que és el "sit and talk" que sempre hem reclamat, creiem que ha permès que ens defineixin com a subjecte polític, creiem que fins i tot els conflictes bèl·lics acaben en taules de diàleg i creiem que fins i tot si fracassa, servirà per evidenciar definitivament que caldrà repensar altres dreceres.

Criticats, insultats, escarnits, entomem amb responsabilitat de país el preu del menyspreu. I sospitem, que ben aviat altres voldran liderar això suposadament tan maquiavèl·lic que hem fet possible. Que benvinguts siguin, perquè si no hi som tots, res no serà possible.
La més alta justícia de la UE avala la democràcia i desautoritza la justícia espanyola; en Puigdemont i en Comín seuen al Parlament Europeu, mentre altres segueixen a presó i a l'exili. Fins quan aquesta barbaritat serà suportable? La feina caldrà fer-la, alhora, a la taula de negociació, al Parlament Europeu, al Parlament català i als carrers.

Llibertat preses, presos i exiliats polítics.

Facebook: esquerra republicana de catalunya premia de dalt / m’estimo premia de dalt

Twitter: @ERCPremiadeDalt

Web: http://locals.esquerra.cat/premiadedalt

Instagram: @ERCpremiadedalt

 

 

Per a consultar altres articles d'opinió del grup, seguiu aquest enllaç

Below Content Viewlet

Document Actions