Opinió dels grups municipals

Navigation Bar

Articles d'ERC a La Pinassa

Above Content Body

Content Core

      

 La Pinassa 161 / Setembre 2021

 

Perquè cap mort no quedi silenciada

Ens hem conjurat —els d’esquerra Premià de Dalt— a rescatar del silenci l’atrocitat que suposa assistir una vegada i una altra als feminicidis que maculen la nostra societat. I el món no va pas millor que nosaltres; miris on miris, el panorama és desolador. El darrer cop que han rebut dones i nenes d’agressió imminent ha estat l’assalt dels talibans al palau presidencial de Kabul, símbol del domini definitiu i control total del país que, entre altres atrocitats, suposarà el retorn dels burkes, l’obligació que cap dona vagi sola sense un home que la tuteli i bona part de les llibertats individuals i drets socials i econòmics reconquerits els darrers 20 anys.

El dijous ocupàvem la Plaça St. Jaume de BCN, i els dies 5 de juliol i el 8 d’agost els d’ERC Premià de Dalt estàvem a la Plaça de la Fàbrica i al pati de St. Jaume respectivament. I no ens cansarem de manifestar-nos i denunciar tota violència de gènere, perquè cap mort no quedi silenciada.

Facebook EsquerraRepublicanadeCatalunyaPremiàdeDalt – Instagram: erecpremiadedalt Twitter: @ERCPremiadeDalt Web: locals.esquerra.cat/premiadedalt

 

Facebook: esquerra republicana de catalunya premia de dalt / m’estimo premia de dalt

Twitter: @ERCPremiadeDalt

Web: http://locals.esquerra.cat/premiadedalt

Instagram: @ERCpremiadedalt

 

 

Per a consultar altres articles d'opinió del grup, seguiu aquest enllaç

Below Content Viewlet

Document Actions