Opinió dels grups municipals

Navigation Bar

Articles del PSC a La Pinassa

Above Content Body

Content Core

      

La Pinassa 134 / Juny 2018

 

Sobre Idearis 

Encara que el nostre objectiu és escriure a La Pinassa sobre temes del poble, ens veiem obligats de nou a respondre a les acusacions al PSC que publica el PP a la revista de maig, on diu:“se confirma la venta del ideario del PSC al  equipo de gobierno” tant de bo! De fet, aquest era el nostre objectiu des que vam iniciar les nostres converses: vendre el nostre ideari!! I continuen: “si es que alguna vez había tenido ideario desde la renuncia de su cabeza de lista en las pasadas elecciones municipales” si no tenim ideari, com el podem vendre?!! Deixant la ironia a part, explicarem que el nostre vot va més enllà de titulars.

Aprovar una moció que protesta contra la presó preventiva dels presos polítics o dels polítics presos (sense entrar en diferències semàntiques perquè la llibertat de les persones va més enllà d’adjectius), això no és vendre ideari, això és actuar amb justícia tal com nosaltres l’entenem. I condemnar la deriva autoritària del govern espanyol també és de justícia i tampoc és vendre ideari, senyors del PP.

Respecte de la Moció sobre els CDR,  vam  aprovar estar a favor de la llibertat d'expressió que contínuament s'està vulnerant i en contra que es jutgés als detinguts com a terroristes. Un jutge també ho va entendre així i els va deixar en llibertat. I això també és de justícia.

Finalment li explicarem al PP i sobretot a la ciutadania, el que defensa el nostre ideari: la igualtat, la cohesió social,  l'equitat en el repartiment de la renda,  la defensa de les minories en la lluita contra la pobresa, som catalanistes i partidaris d'un estat federal. Ideari que hem tingut i seguim tenint.

facebook: Socialistes Premià de Dalt / fernandezmin@premiadedalt.cat

Per a consultar altres articles d'opinió del grup, seguiu aquest enllaç

 

Below Content Viewlet

Document Actions