Opinió dels grups municipals

Navigation Bar

Articles del PSC a La Pinassa

Above Content Body

Content Core

      

La Pinassa 137 / Octubre 2018

 

Participació i seguretat

Aquest últim trimestre de l'any tirarem endavant un procés participatiu per joves de 14 a 18 anys.
Amb aquesta iniciativa pretenem impulsar la consciència participativa de la població jove a Premià de Dalt. Això implicarà elaborar un projecte des de la perspectiva dels mateixos joves, a partir de propostes que puguin satisfer les seves necessitats. També implica que els joves participin de forma efectiva assumint protagonisme en el desenvolupament de la comunitat.
La proposta final s'escollirà per votació dels mateixos joves i s'executarà al llarg de l'any 2019.

D'altra banda l'ajuntament de Premià de Dalt, posa èmfasi i esforços en el tema de seguretat ciutadana que tant preocupa a la ciutadania, creant la comissió de governació i seguretat amb la inclusió en aquesta comissió d'en Josep Font i el nostre regidor Ginés Marín donant suport al regidor titular Marc Tintoré. Una aposta de l'alcalde amb la implicació dels partits que formem l'equip de govern reforçant l'àrea operativa i l'àrea política.
I, parlant de seguretat, aprofitem per recordar a la ciutadania que, amb l'arribada de la tardor i el començament d'activitats extraescolars no hem de descuidar tancar bé portes i finestres en sortir de casa, encara que només sigui per 5 minuts.

facebook: Socialistes Premià de Dalt / fernandezmin@premiadedalt.cat

Per a consultar altres articles d'opinió del grup, seguiu aquest enllaç

 

Below Content Viewlet

Document Actions