Opinió dels grups municipals

Navigation Bar

Articles del PSC a La Pinassa

Above Content Body

Content Core

      

La Pinassa 133 / Maig 2018

En consciència

És notori observar que, en els últims plens de l'Ajuntament, el PSC rep l'atenció de diferents partits polítics que formen part del Consistori. En unes ocasions és per felicitar-nos i la majoria de les vegades per criticar-nos.

Donaríem un consell als partits: no perdin molt temps en aquesta tasca, perquè ni ens commouen les felicitacions, ni ens afecten les crítiques i per tant seguirem actuant d'acord amb la nostra consciència i tenint com a referència els valors socialistes. De vegades coincidirem amb la línia oficial del PSC i en d'altres, no, perquè afortunadament estem en un partit plural, que té present la llibertat d'expressió i sobretot té molt present la llibertat de pensament. En definitiva, no som un partit de "pensament únic" cosa que posem en dubte en d’altres formacions polítiques. I ja no perdrem més temps a fer disquisicions semàntiques i jurídiques i menys en aquests temps tan carregats d’emocions i mancats de racionalitat.

Dit això, des del PSC de Premià de Dalt seguim pensant i defensant que a dia d’avui a Catalunya, però principalment a Espanya, cal un canvi radical de paradigma polític. Ja entenem que cal molt de diàleg  però un primer pas seria posar-nos d’acord, si més no, per bastir un Estat Federal real, on Catalunya tingui garantits els seus drets de País, d’altra banda reconeguts a l’Estatut i a la Constitució. El nostre treball des de Premià de Dalt, d’ara en endavant anirà en aquesta direcció. Qui s’hi apunta?

facebook: Socialistes Premià de Dalt / fernandezmin@premiadedalt.cat

Per a consultar altres articles d'opinió del grup, seguiu aquest enllaç

 

Below Content Viewlet

Document Actions