Opinió dels grups municipals

Navigation Bar

Articles del PSC a La Pinassa

Above Content Body

Content Core

      

La Pinassa 168 / Maig 2022

 

Okupes amb "k"

Recentment han estat rècord de visualitzacions a les xarxes socials les imatges de l'alcalde de Caldes de Malavella i president del Consell Comarcal de la Selva, on se'l veia amb una destral a la mà  mantenint una confrontació amb uns okupes que se li havien instal·lat a una finca de la seva propietat.

És evident que les formes de l'alcalde no van ser les més afortunades, però ull, perquè les diferents enquestes d'opinió que s'han fet aquests dies en diferents mitjans, una mitjana del 90% es posiciona al costat de l'alcalde, i no pas al costat dels qui decideixen okupar sense més, una propietat aliena.

El debat sobre les okupacions amb "k" no és nou d'ara. Ve de lluny. A Premià de Dalt també n'hem tingut de propietats okupades, i en seguirem tenim, perquè no som un poble bombolla i aquest fenomen està estès arreu del territori. I certament, la Llei, diguem-ho clar, no està precisament desenvolupada per poder fer un desallotjament exprés en cas d'una flagrant okupació, i sovint sembla que empari els okupes.

Què més ha de passar perquè juristes, poder legislatiu i classe política entomem d'una vegada per a totes aquesta problemàtica?

Des del PSC de Premià de Dalt entenem que cal fomentar més polítiques d'habitatge, reglar-les millor i que n'hi hagi per a satisfer la demanda, però també som contraris a les okupacions amb "k". Ja ens entenem, i clamem perquè es reformi la Llei.

 

Facebook: Socialistes Premià de Dalt / IG: @pscpremiadedalt / Twitter: PSC Premià de Daltc/ WhatsApp: 613 00 11 81 / Mail: premiadedalt@socialistes.cat

Per a consultar altres articles d'opinió del grup, seguiu aquest enllaç

 

Below Content Viewlet

Document Actions