Opinió dels grups municipals

Navigation Bar

Articles del PSC a La Pinassa

Above Content Body

Content Core

      

La Pinassa 172 / Octubre 2022

 

 

Més enllà de l'Agenda 2030

No us voldriem cansar gaire amb una lectura feixuga sobre els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) que guien la implementació de l’Agenda 2030, per als pobles i ciutats dels països signants de l'acord de les Nacions Unides aprovat el 25 de setembre del 2015.

Les temàtiques que aborden van des de la pobresa, la fam, la pau, la salut, l’educació, les desigualtats, la inclusió, la prosperitat econòmica, la protecció del planeta, la lluita contra el canvi climàtic, les ciutats i els territoris, l’energia, el consum i la producció sostenibles i la governança.

Des del PSC ens hem capficat tocar, encara més de peus a terra, i per a Premià de Dalt tenim clar que s’ha d’ aprofundir més en que la despesa pública de cada òrgan de gestió s'ajusti als objectius de l'Agenda 2030.

Per tant ja estem fent propostes realitzables, des del govern municipal, encaminades a la millora i sostenibilitat de l'espai urbà, la mobilitat, la neteja, els recursos energètics en edificis municipals i espai públic, accessibilitat de carrers i equipaments municipals, etc.

És prioritari pensar estratègies de millora, compartir-les amb les companyes i els companys del consistori, i amb la ciutadania, per tal de fer-les viables i executar el pressupost pensant no només en Premià de Dalt, que també, sinó en la contribució del nostre municipi al planeta.

Tenim Premià de Dalt al cor, i hem de possibilitar que sigui un cor sa i que bategui fort.

 

Facebook: Socialistes Premià de Dalt / IG: @pscpremiadedalt / Twitter: PSC Premià de Daltc/ WhatsApp: 613 00 11 81 / Mail: premiadedalt@socialistes.cat

Per a consultar altres articles d'opinió del grup, seguiu aquest enllaç

 

Below Content Viewlet

Document Actions