Opinió dels grups municipals

Navigation Bar

Articles del PSC a La Pinassa

Above Content Body

Content Core

      

La Pinassa 146 / Febrer 2020

 

LLUITA CONTRA EL CANVI CLIMÀTIC

Recentment s'ha celebrat a Espanya la Cimera sobre el Canvi Climàtic COP 25, amb un resultat agredolç. D'una banda, no es van signar acords importants entre els països assistents però, d'altra banda, Europa sí que va adquirir compromisos ferms per arribar a 2050 amb 0 emissions d'efecte hivernacle. Però, sobretot, cal destacar molt positivament, la reacció de la ciutadania i especialment dels més joves, davant el canvi climàtic.

El que no s'hagin produït grans acords a la Cimera, no ha de ser excusa perquè els ciutadans no ens sentim concernits en la lluita contra el canvi climàtic, perquè no només estarem lluitant per la conservació de la planeta, sinó que estarem lluitant per la supervivència de la nostra espècie. El planeta no desapareixerà però, sense recursos, el que desapareixerà és l'espècie humana.

És important que des de les administracions donem suport a les iniciatives ciutadanes i posem els recursos necessaris per revertir  les actuacions que estan provocant la degradació del nostre entorn natural. A l’ajuntament estem disposats a treballar junt amb la ciutadania per promoure el canvi d’hàbits i d’actituds que ens ajudin a aturar el canvi climàtic i a millorar el medi ambient.

T’hi apuntes?

facebook: Socialistes Premià de Dalt / IG: @pscpremiadedalt / Twitter: PSC premià de Dalt

Per a consultar altres articles d'opinió del grup, seguiu aquest enllaç

 

Below Content Viewlet

Document Actions