Opinió dels grups municipals

Navigation Bar

Articles del PSC a La Pinassa

Above Content Body

Content Core

      

La Pinassa 139 / Desembre 2018 - Gener 2019

 

Dones

El mes de novembre, com cada any, hem hagut de commemorar el dia contra la violència de gènere. És un dia trist que ens recorda que les dones estan condemnades a patir comportaments agressius pel sol fet de ser dones. Als actes commemoratius del matí es van enlairar 44 globus en memòria de les 44 assassinades i als actes del vespre es van encendre 45 espelmes en memòria de les 44 i de l'última víctima assassinada el mateix dia 25.
Com societat hem de lluitar contra la xacra que suposa la violència envers les dones en totes les seves expressions, que és una de les violacions de drets humans més persistents al món, hem de lluitar perquè la violència envers les dones impedeix el progrés de la societat en general i el de les dones en particular que no poden desenvolupar en llibertat els seus projectes de vida.
Continuarem treballant fent polítiques d'igualtat i amb perspectiva de gènere perquè són imprescindibles per alliberar les dones d'aquest cicle de violència i perquè són imprescindibles per una convivència justa.

D'altra banda, i com que som al mes de desembre, recordar-vos que l'entitat Premià de Dalt Solidari organitza diversos actes per col·laborar amb la Marató de TV3, aquest any dedicada al càncer. I també perquè som al mes de desembre, desitjar-vos unes Bones Festes de Nadal i un Feliç Any 2019!!

facebook: Socialistes Premià de Dalt / fernandezmin@premiadedalt.cat

Per a consultar altres articles d'opinió del grup, seguiu aquest enllaç

 

Below Content Viewlet

Document Actions