Opinió dels grups municipals

Navigation Bar

Articles del PSC a La Pinassa

Above Content Body

Content Core

      

La Pinassa 158 / Maig 2021

 

Titulars


Vivim en una època dominada pels titulars. Compartim alegrement a xarxes, enviem als grups de whatsapp aquell titular que ens ha impactat. Però de vegades el contingut no respon a la "meravella" del titular. Això passa sovint amb les mocions que es porten a ple pel seu debat i posterior votació, però el que es vota no és el titular sinó el contingut plasmat en els acords que després s'han de portar a terme. Com a exemple, una moció "a favor de la llibertat d'expressió" que difícilment es pot votar en contra, no? Anem al contingut i sota aquest titular tan maco es posa en dubte tot el sistema judicial, es demana el suport per algun cantant sentenciat a entrar a la presó (per reincident, bàsicament) i modificar el codi penal.
Sí que s'han de canviar lleis per evitar interpretacions dràstiques d'alguns delictes, però, on posem la línia que separa llibertat d'expressió de la incitació a l'odi i a la violència?
La llibertat d'expressió o expressió lliure és el dret de tot individu per expressar idees i opinions lliurement, és un dret fonamental però no és un dret absolut, té restriccions.
Qualsevol ciutadà, artista o cantant hauria de poder criticar la religió, la monarquia, el govern, els polítics, ministres, caps d'estat, alcaldes, etc., però no es pot incitar a què els matin, els maltractin o els facin fora del barri. Fins i tot pots demanar que peti un país, però no pots demanar que algú posi una bomba a la delegació del govern, encara que ho diguis cantant.
Amb això no podem estar a favor.

 

facebook: Socialistes Premià de Dalt / IG: @pscpremiadedalt / Twitter: PSC premià de Dalt

Per a consultar altres articles d'opinió del grup, seguiu aquest enllaç

 

Below Content Viewlet

Document Actions