Opinió dels grups municipals

Navigation Bar

Articles del PDeCAT a La Pinassa

Above Content Body

Content Core

 

 

 

 

 

 La Pinassa 134 / Juny 2018     

 

Bon estiu i bona Festa Major!


Comencem la temporada estival per quart any consecutiu amb l’obertura de la piscina del Club de Tennis a la ciutadania. Aquest fet és fruit de l’entesa amb l’entitat però especialment de la convicció de l’Alcalde, Josep Triadó, en una clara aposta per la vida saludable i l’oci. D’aquesta forma, qualsevol veí seguirà gaudint d’un entorn especial a prop de casa seva. 


A banda, el nostre poble dona la benvinguda a l’estiu amb la molt esperada Festa Major. Un treball inestimable durant mesos per part de la Comissió de Festes. Des d’aquestes línies, el nostre més sincer agraïment. Ja sabeu que el nostre partit i especialment els nostres regidors i Alcalde creiem que l’única forma per assolir un millor poble per a tothom és de la mà de la societat civil i les entitats. Defugim personalismes i medalles d’alguns companys per donar tot el protagonisme a vosaltres, als veïns que dia a dia us impliqueu en diferents àmbits: esports, AMPES, cultura, festes, etc.


Finalment, desitjar tot l’encert al President Torra al capdavant de la Generalitat alhora que traslladar els nostres ànims a les famílies dels presos i exiliats. Seguirem lluitant per tenir-vos a casa, com sempre hem fet, sense necessitat d’una exagerada gesticulació d’alguns companys de camí. Cal sumar esforços útils i seguir endavant, units. Confiem que el diàleg i la democràcia acabin imposant-se arreu de casa nostra.

Facebook: PDECAT Premià de Dalt / Twitter: @pdecatpremiadd

 

Per a consultar altres articles d'opinió del grup, seguiu aquest enllaç

Below Content Viewlet

Document Actions