Opinió dels grups municipals

Navigation Bar

Articles de Junts X Premià de Dalt a La Pinassa

Above Content Body

Content Core

 

 

 

 

 

 

 La Pinassa 161 /  Setembre 2021 

 

 

 

 

A punt de reiniciar el curs escolar i polític

Després d'obrir la vacunació sense cita arreu de Catalunya, la Conselleria de Salut, encapçalada per en Josep Maria Argimon, segueix amb la campanya per fer créixer el nombre de persones protegides contra la Covid i començar el curs escolar amb el màxim de població vacunada. A casa nostra, també estem preparats per a començar el curs amb seguretat i amb el projecte en marxa de digitalització de l'alumnat dels centres públics.

Enguany, l’11 de setembre tornarem a tenir una Diada Nacional de Catalunya excepcional, marcada per la pandèmia i les restriccions. A Premià de Dalt, el Govern, encapçalat per Nou Impuls-Junts, la planteja amb el mateix caràcter reivindicatiu de sempre. Per molt diàleg anunciat -que mai arriba- i la pandèmia que ho emmascara tot, els anhels de llibertat del nostre poble, encara resten minvats i menystinguts pel govern de l'Estat. Per tant, la lluita segueix intacta.

El setembre també ens porta el festival de referència del Baix Maresme, l'Ulisses Fest. Ha estat un estiu complex per anar adaptant l'esdeveniment a les prescripcions d'aforament i seguretat i poder gaudir d'un festival que en la 5a edició uneix cultura, patrimoni, comerç, restauració, espectacles i concerts de primer nivell en el marc incomparable de can Verboom. Us desitgem un bon retorn de les vacances i d’inici de curs a totes i a tots els premianencs. Bona Diada!

Facebook: Nouimpuls premià de dalt -juntsxpremiadedalt / Twitter: @JuntsPremiaDalt / IG: @juntsperpremiadedalt

 

Per a consultar altres articles d'opinió del grup, seguiu aquest enllaç

Below Content Viewlet

Document Actions