Opinió dels grups municipals

Navigation Bar

Articles del PDeCAT a La Pinassa

Above Content Body

Content Core

 

 

 

 

 

 La Pinassa 133 / Maig 2018     

2,7 milions d’euros al servei de Premià de Dalt

El bon estat de les finances municipals i la gestió rigorosa que en fem ens permeten tirar endavant ara molts projectes que milloraran el nostre poble. Parlem de la zona esportiva, seguretat, carrers, escoles, patrimoni, infraestructures diverses per valor de 2,7 milions d’euros.

Quant a seguretat estemabordant des de tots els àmbits possibles d’actuació una problemàtica generalitzada a la nostra comarca amb elreforç de les accions de coordinació entrePolicia Local i Mossos dEsquadra, presència d'helicòpter de seguiment, càmeres en tots els accessos, i xerrades amb veïns a càrrec deMossos d'Esquadra i Policia Local per a donar consells preventius i establir rutines per a una major seguretat a les nostres llars.

En l'àmbit nacional hem tornat a demostrar que som un poble pacífic que ens manifestem en contra de la injustícia o la no justícia. Hem tornat a demostrar que som un país democràtic que creu en la llibertat i els drets individuals. Prou encausats per les seves idees! Volem els presos polítics i els exiliats a casa. Cal recordar al Partit Popular que el respecte no es guanya a cop de porra. Tot el contrari. I en darrer lloc, lamentem el malentès i la instrumentalització del tema CDR en el passat Ple. La moció presentada per la Crida posava en risc l'ajuntament en una de les seves propostes d’acordi per això des del Govern vam optar perpresentar una altra moció, la mateixa que havien presentat al Parlament de Catalunya els diputats Carles Riera (CUP), Oriol Amorós (ERC)i Elsa Artadi (Junts x Catalunya). Una moció de suport als CDR 100% efectiva.

Facebook: PDECAT Premià de Dalt / Twitter: @pdecatpremiadd

 

Per a consultar altres articles d'opinió del grup, seguiu aquest enllaç

Below Content Viewlet

Document Actions