Opinió dels grups municipals

Navigation Bar

Articles de Junts X Premià de Dalt a La Pinassa

Above Content Body

Content Core

 

 

 

 

 

 

 La Pinassa 172 /  Octubre 2022 

 

 

 

Sempre al costat de les famílies

Ser al costat de tot el veïnat i famílies i, especialment, de les classes mitjana i treballadora del municipi més afectades per aquests moments d'incertesa i crisi sobrevinguda, marquen l'inici del curs polític del grup de govern de JUNTS_NOU IMPULS. Entre moltes altres mesures, destaquem un nou ajut en l'àmbit escolar anomenat “xec familiar” que implica un estalvi de 90 € per cada alumne de Premià de Dalt de les escoles públiques. Aquesta mesura la reforcem amb un ajut addicional per a famílies que puntualment tinguin dificultats afegides (fins a 800 €).

La segona mesura incideix directament en la seguretat de la vila. Consisteix a complementar la tasca eficient de la nostra Policia Local amb un major número de serenos del segle XXI (vigilants de barri), un nou equip d'agents cívics i una segona anella interior de càmeres de vigilància. Aquesta acció permetrà  obtenir presència a totes les zones i barris de la vila i neix amb l’objectiu de reduir al màxim els possibles robatoris que es generen en horari d'hivern.

La tercera mesura que destaquem és una nova tanda d’ajuts al teixit productiu, comerços, autònoms i empreses que incideix directament en noves contractacions laborals, el foment de l'emprenedoria i la reducció de l'atur. Aquests són exemples que el govern, encapçalat per Josep Triadó, continua assolint les fites del Pla de mandat, contracte amb la població de Premià de Dalt.

Finalment, valorem positivament l’Ulisses Fest per l’alta participació, destacant la importància de la seva celebració per la projecció local que aporta quant a cultura, patrimoni, comerç, restauració i esport local.

Facebook: Nouimpuls premià de dalt -juntsxpremiadedalt / Twitter: @JuntsPremiaDalt / IG: @juntsperpremiadedalt

 

Per a consultar altres articles d'opinió del grup, seguiu aquest enllaç

Below Content Viewlet

Document Actions