Opinió dels grups municipals

Navigation Bar

Articles de Junts X Premià de Dalt a La Pinassa

Above Content Body

Content Core

 

 

 

 

 

 

 La Pinassa 168 /  Maig 2022 

 

 

Retorn dels esdeveniments

Amb l'esclat de la primavera s'inicien moltes de les propostes de la legislatura. Ja tenim operatives les noves línies d'autobús. Per una banda, els que van a Barcelona, els tres primers del matí que comencen trajecte a la rotonda de la Font Blava de casa nostra, entren a Premià de Mar a una parada i continuen directes a Barcelona. I de l’altra, el nou servei de llançadores amb autobusos de 24 places que connecten al matí amb les parades que van a Barcelona, els dimarts amb el mercat ambulant i amb el nou CAP Premià de Dalt - Victor Català, que també entrarà en funcionament aquest mes de maig.

En el moment actual de post pandèmia, el Govern retorna els esdeveniments a Premià de Dalt: el tradicional Aplec de la Cisa, amb cultura, comerç i arrelament; la 25a Missa Rociera; l'Arrelat al Sant Jordi; l’Enotast a Can Casadellà; els Mercats amb DO... I noves creacions com l'Endofest, un esdeveniment solidari amb suport del nostre consistori.

En l’àmbit econòmic, el 4 de maig ens visita el diputat de Junts al Parlament de Catalunya, Ramon Tremosa, qui ens parlarà dels moments que viu Europa i dels reptes de futur. Aquesta conferència – col·loqui – networking "Catalunya, potència logística natural" serà a l’establiment El Txoko. Potser serà un bon moment per preguntar-li l'opinió sobre Pegasus i els espionatges dels aparells de l'estat, d'extrema gravetat.

Per finalitzar, comunicar als veïns que l'executiva local ha escollit el nostre alcalde, Josep Triadó, per repetir com a candidat en les pròximes eleccions. Les fites que el govern que encapçala va assolint, avalen aquesta decisió. Fins aviat!

Facebook: Nouimpuls premià de dalt -juntsxpremiadedalt / Twitter: @JuntsPremiaDalt / IG: @juntsperpremiadedalt

 

Per a consultar altres articles d'opinió del grup, seguiu aquest enllaç

Below Content Viewlet

Document Actions