Opinió dels grups municipals

Navigation Bar

Articles Junts X Premià de Dalt a La Pinassa

Above Content Body

Content Core

 

 

 

 

 

 

 La Pinassa 153 /  Novembre 2020     

 

Al costat de les famílies i les empreses

A Junts/Nou Impuls tenim molt clar que hem de superar aquesta crisi econòmica i sanitària com a societat més forta, cohesionada i solidària. Sempre hem defensat que el nostre model de poble és posar les persones al centre de tot. I ara amb la pandèmia, aquest ADN que ens caracteritza s’enforteix encara més.

Creiem en el progrés i entenem que les empreses i persones autònomes són el pilar de la nostra economia. Per aquest motiu, som al seu costat, defensant el talent, la innovació i ajudant en tot allò que podem a aixecar dia rere dia la persiana del seu negoci.

Fruit d’aquesta manera de fer política, seguim pressionant la Generalitat de Catalunya, concretament les conselleries de Salut i Educació, perquè compleixin els compromisos i no deixin de banda Premià de Dalt. Necessitem ja reobrir els consultoris mèdics que Salut va tancar perquè ara més que mai l’atenció primària és fonamental. Alhora, demanem a Educació que acompanyi les nostres escoles i institut com cal, facilitant tot allò que els centres necessiten per tal de garantir la seva plena seguretat. Abans, ara i sempre,  serem al costat de les famílies i de les empreses de Premià de Dalt.

Facebook: Nouimpuls premià de dalt -juntsxpremiadedalt / Twitter: @nouimpuls_pdd / IG: @nou.impuls

 

Per a consultar altres articles d'opinió del grup, seguiu aquest enllaç

Below Content Viewlet

Document Actions