Opinió dels grups municipals

Navigation Bar

Articles del PDeCAT a La Pinassa

Above Content Body

Content Core

 

 

 

 

 

 La Pinassa 137 / Octubre 2018     

 

Obres, democràcia i llibertat

Iniciem unes obres altament reivindicades per Premià de Dalt gràcies a l'empeny del nostre consistori en la millora contant de la nostra vila. Entre elles, destaquem la reurbanització de més carrers a La Floresta o les obres de remodelació de La Benèfica que suposaran un salt qualitatiu per a la gent gran de Premià de Dalt.

En l'àmbit nacional, després d'un 11 de setembre amb més d'un milió de persones al carrer, pacíficament i com un sol clam, iniciem un octubre molt reivindicatiu. L'1 d'octubre va ser la mostra de l'exercici de la democràcia, l'1 d'octubre el vàrem fer entre tots, els nostres dirigents no van fer més que portar endavant el mandat que sortia del poble. Al final sembla senzill: el que es demana és un referèndum en què tant els del NO, com els del SÍ ens puguem expresar.  Aquesta demanda no exclou ningú, tots els catalans podrien expressar-se democràticament i decidir.

La proposta dels partits del NO, del NO pots parlar ni tan sols de la hipòtesi de la independència, NO pots exercir la teva llibertat d'expressió, NO, NO, NO a tot, aquesta proposta, sí que és excloent. Aquesta proposta, als que volem la independència sí que ens deixa fora, aquesta sí que exclou com a mínim més de la meitat dels catalans. Tenim presos polítics i exiliats, fet inadmissible en una suposada democràcia. Som al seu costat i els hi enviem el nostre escalf i solidaritat. Les democràcies avançades d'Europa no accepten delictes inventats i mostren un alt respecte per la llibertat d'expressió, tal com anem veient. Finalment recordem a tots els que van rebre de valent l'1, d'octubre amb una ràbia i acarnissament intolerable. Exigim és democràcia, més llibertat!

Facebook: PDECAT Premià de Dalt / Twitter: @pdecatpremiadd

 

Per a consultar altres articles d'opinió del grup, seguiu aquest enllaç

Below Content Viewlet

Document Actions