Opinió dels grups municipals

Navigation Bar

Articles del PDeCAT a La Pinassa

Above Content Body

Content Core

 

 

 

 

 

 La Pinassa 139 / Desembre 2018 - Gener 2019     

 

Bones Festes a tothom!

El mes de desembre a Premià de Dalt comença amb "La Fira Infantil i de la Màgia del Nadal" en aquesta ocasió a la plaça de la Fàbrica. Es tracta d’un espai de retrobament on els infants podran fer moltíssimes activitats sorprenents i tots podrem gaudir del comerç i de la restauració de casa nostra.

En el marc de les festes nadalenques, també us convidem a què participeu de la campanya "El comerç de Premià de Dalt et porta un somni fet regal" vigent fins al 29 de desembre. Una acció de dinamització comercial que està plenament consolidada. També us animem a gaudir de les nombroses activitats que organitzen les entitats del nostre poble, especialment per als més petits de casa, amb l’objectiu de viure el Nadal al nostre poble.

Des del grup municipal del PDeCAT volem desitjar-vos bones festes a tots i que us pugueu retrobar i gaudir del Nadal amb amics i família. Lamentem que no tothom podrà fer-ho, ja que seguim immersos en la bogeria de tenir presos polítics i exiliats. Per a elles i ells, de nou, el nostre escalf i solidaritat.

Facebook: PDECAT Premià de Dalt / Twitter: @pdecatpremiadd

 

Per a consultar altres articles d'opinió del grup, seguiu aquest enllaç

Below Content Viewlet

Document Actions