Opinió dels grups municipals

Navigation Bar

Articles de la Crida a La Pinassa

Above Content Body

Content Core

        

La Pinassa 136 / Setembre 2018

 

Un curs nou per repensar Premià

Acaba aquest estiu estrany, que començava amb alegria i reivindicació i es trobava de sobte amb moments molt difícils. Cal agrair enormement la solidaritat i generositat amb què tantes persones van acompanyar i donar suport en aquells dies durs. Una gran abraçada.

Arriba el setembre i amb la marxa de torxes encetem un nou curs. Alguns voldran farcir-lo d’obres, anuncis i inauguracions perquè s’apropen eleccions. Nosaltres preferim dedicar-lo a escoltar les veus, les opinions, les propostes i les preocupacions; a debatre, reflexionar i decidir conjuntament quin poble volem.

Creiem en un poble basat en la participació real dels veïns i veïnes, on es doni a la ciutadania les eines que els permetin i els facilitin expressar-se i decidir. Per això cal una total transparència i donar la informació de forma objectiva i complerta, des de tots els punts de vista. També considerem essencial donar veu a totes les persones i entitats, i facilitar-ho i impulsar-ho oferint i promovent òrgans i espais on la gent de diferents edats, de diversos orígens, de cadascun dels barris, pugui opinar, preguntar, demanar, proposar, i finalment, decidir.

Per tot això, esperem coincidir aviat per pensar, dissenyar i construir conjuntament un model de poble teixit entre tots i totes, que posi les persones al centre de les polítiques. Animeu-vos a participar, trobem-nos per crear. Entre totes, tot.

 

cridapremiadedalt.cat / cridapremiadedalt@gmail.com/ facebook: cridapremiadedalt/ instagram: crida.pdd / twitter: cridapremiadalt

Per a consultar altres articles d'opinió del grup, seguiu aquest enllaç

Below Content Viewlet

Document Actions