Opinió dels grups municipals

Navigation Bar

Articles de la Crida a La Pinassa

Above Content Body

Content Core

        

La Pinassa 133 / Maig 2018

En moments foscos, el poble és llum. Per l'autoorganització, contra la repressió

Aquest mes d'abril commemoràvem 6 mesos de l’1 d'octubre. Des de llavors, la ciutadania s'ha autoorganitzat cada cop més per reclamar les llibertats més bàsiques, malgrat la criminalització i la repressió que creix fins a límits incomprensibles.

Hem arribat a un punt en què s'acusa de terrorisme per fer accions de desobediència pacífica. s'empresona rapers per les seves lletres, es censuren exposicions d'art, i se segueix empresonant gent per pensar diferent.

Mentrestant hi ha qui no entén d'empatia i no és capaç de posar-se en la pell de les famílies dels presos i aixecar-se a aplaudir-los. Hi ha qui considera normal que fills tan petits hagin de veure els seus pares a través d'un vidre per un delicte inexistent que ni tan sols ha estat jutjat.

Sembla mentida que aquestes alçades de la història haguem de tornar a lluitar per la llibertat d'expressió, per la llibertat de manifestació. Els drets que tantes generacions de lluita obrera havien aconseguit, els estem perdent a marxes forçades. I el feixisme que suposadament havíem deixat enrere, ara es mou amb total impunitat amenaçant veïns, cremant seus populars i exercint violència.

Per això cal seguir sortint al carrer, seguir organitzant-nos, seguir construint societats lliures.

Per això #NoCallarem. Per això #TotsSomCDR. Per això seguirem proposant, demanant, consensuant, aprenent, corregint, millorant, agraïnt, compartint, fent poble.

cridapremiadedalt.cat / cridapremiadedalt@gmail.com/ facebook: cridapremiadedalt/ instagram: crida.pdd / twitter: cridapremiadalt

Per a consultar altres articles d'opinió del grup, seguiu aquest enllaç

Below Content Viewlet

Document Actions