Opinió dels grups municipals

Navigation Bar

Articles de la Crida a La Pinassa

Above Content Body

Content Core

        

La Pinassa 137 / Octubre 2018

 

Tens propostes per millorar el poble?

cridapremiadedalt@gmail.com /   cridapremiadedalt /  @cridapremiadalt /

 @crida.pdd / http://www.cridapremiadedalt.cat – Per aquestes vies pots fer-nos arribar idees, propostes, queixes, preocupacions. Volem ser altaveu de les vostres demandes i reivindicacions. Escoltar-vos i pensar conjuntament les millors respostes a les mancances del poble, a les necessitats dels veïns i veïnes. Parlem-ne.

Sempre hem apostat per una participació àmplia i real de la ciutadania. Els partits que governen no hi ajuden, només cal veure com l’Alcalde va decidir no permetre que la gent que va als Plens intervingui al final com s’havia fet sempre. No volen fer pressupostos participatius, no deixen que el poble decideixi sobre allò que el govern no vol que es qüestioni... I les poques vegades que s’ha deixat opinar sobre aspectes del poble, després no s’ha complert el resultat que va guanyar.

Per això seguirem lluitant per donar-vos veu, perquè es tingui en compte el que opineu i reclameu. És essencial escoltar-vos i preguntar-vos, i si no ho fa qui governa, procurarem fer-ho nosaltres.

És el poble qui té la sobirania, són els veïns i veïnes qui han de tenir el poder de decidir sobre tots els temes que els afecten i els importen. I nosaltres hem de ser una eina que ajudi a fer-ho possible, obrint les institucions a la ciutadania que les ha escollit. Amb una democràcia real, que no es limiti a votar cada quatre anys i passar la resta sense poder dir res.

Quan el poble s’autoorganitza es demostra la seva força. L’1 d’octubre, el 3 d’octubre i el 8 de novembre va quedar clar aquest poder popular. I això cal seguir-ho portant a la pràctica i estenent-ho des del municipalisme, construint des de la base el poble que volem.

 

Per a consultar altres articles d'opinió del grup, seguiu aquest enllaç

Below Content Viewlet

Document Actions