Cartes de serveis

Navigation Bar

Promoció de la Vila

Aquesta regidoria treballa per implementar polítiques públiques que tenen com a objectiu afavorir un procés reactivador de l’economia i dinamitzador de la societat local. A través de la posada en valor dels recursos existents en el territori i la cooperació entre l’àmbit públic i el privat, vol estimular i fomentar la identitat local i el creixement econòmic, creant ocupació per tal de millorar la qualitat de vida i el benestar social de la població.

Above Content Body

Content Core

Serveis que ofereix:

Borsa de treball

El Club de Feina gestiona la borsa de treball municipal i està adreçat tant a les persones que cerquen feina o que volen millorar la seva situació professional com a les empreses que busquen personal per a les seves ofertes de treball. Ofereix serveis d’assessorament i orientació en el procés de recerca de feina i també es busquen els perfils professionals més adequats per a les ofertes de treball. Atenció personalitzada. 

Programes d’ocupació

Gestió i participació en programes d’ocupació destinats a la inserció de persones en situació d’atur (programa Joves en Pràctiques de Garantia Juvenil, programa Treball i Formació, programa Treball als Barris...)

Formació ocupacional

Programació de cursos i programes de formació orientats a la inserció laboral i millora de les competències professionals individuals. També es programen cursos de certificats de professionalitat necessaris per desenvolupar determinades tasques laborals.

Emprenedoria

Servei individualitzat de suport i orientació a l’emprenedoria al municipi. 

Coworking “Club emprèn”.

Lloguer d’espais de treball per a persones emprenedores. És un servei que fomenta l’emprenedoria i l’autoocupació.

Comerç local

Promoció i dinamització del comerç local. A través de diverses campanyes es promociona el comerç local com un servei essencial que aporta valor afegit a Premià de Dalt, alhora que confereix identitat i cohesió a la població i dinamitza l’estructura urbana. Proximitat, assessorament i compromís són, sens dubte, valors directament relacionats al comerç local. Interlocució amb l’associació local “El Nostre Comerç”.

Empresa

Gestió de la base de dades de l’activitat econòmica local. Anàlisi i seguiment dels Polígons. Gestió de les subvencions de reactivació econòmica de les activitats econòmiques afectades per la pandèmia. Organització de Jornades de Capacitació per promoure el coneixement i relació entre indústries del poble a través d’experiències compartides. Directori d'emrpeses locals.

Fires i actes de promoció de la vila

Organització de fires i actes diversos amb l’objectiu de posicionar i difondre el municipi. Aquests esdeveniments, d’una forma o altra, volen captar l’atenció tant de la població de Premià de Dalt com de visitants que vulguin conèixer el patrimoni, la cultura, l’entorn i els serveis que s’hi ofereix.

Els esdeveniments que organitza l’Àrea de Promoció Econòmica són:

  • Fira d’artesania en el marc de l’Aplec de la Cisa
  • Fira infantil i de la màgia del Nadal
  • UlissesFest
  • Activitats amb la DO Alella

 

 

 

 

 

 

 

 


 Club Emprèn

Directori d'empreses locals

El Nostre Comerç

Xarxa Local d'Ocupació

Below Content Viewlet

Document Actions