Alcaldia

Navigation Bar

Biografia

Above Content Body

Content Core

Nascut a Premià de Dalt, en Josep Triadó i Bergés és alcalde de Premià de Dalt des del 2 d'octubre de 2010, quan va substituir en el càrrec a Joan Baliarda.

Anteriorment havia estat regidor amb diverses responsabilitats al govern, Hisenda, Cultura, Esports, Ensenyament i Noves Tecnologies des de l’any 1999.

L'actual alcalde té la Diplomatura de Ciències Empresarials per la Universitat Pompeu Fabra (UPF), i fins l'any 2013 s'havia dedicat laboralment al món de la banca. 

El seu pare va ser l'agutzil i després el cap de manteniment de l'Ajuntament fins a la seva jubilació, i és de qui va aprendre la vocació de servei i l'estima per Premià de Dalt.

Autèntic apassionat de l'esport, ha estat jugador del Club de Bàsquet Premià de Dalt i després del Club Esportiu Premià de Dalt. Membre de diverses entitats del poble, cada dia surt a córrer per les muntanyes de Premià de Dalt i, a més, col·labora de forma periòdica en tertúlies esportives de mitjans de comunicació.

L'alcalde basa la seva gestió al Consistori en tres regles, no pujar impostos, no endeutar l’Ajuntament i que tots els projectes siguin sostenibles en el temps.

A part de ser l'alcalde de Premià de Dalt, la legislatura anterior (2019-23) va ser President i conseller de Medi Ambient del Consell Comarcal del Maresme.

Actualment continua sent el representant titular de l'Associació Catalana de Municipis (ACM) a l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) i al Consell per a l'Ús Sostenible de l'Aigua (CUSA).

Below Content Viewlet

Document Actions