NOTES DE PREMSA
Notes de Premsa - Visit Premiā de Dalt - pag. 6380EL dissabte 28 d'octubre un proposem un maridatge, "L'Art del Vi"
Activitat participant en el Mes de la DO Alella Vi+

DO Alella Vi+L'Associaciķ d'Artistes de Premiā de Dalt seleccionarā un vi de la DO Alella i el relacionarā amb una de les seves obres. L’artista i el Celler hauran d’explicar el vincle entre aquests elements (art + vi) al públic en uns cinc minuts. Les exposicions, cada una pautada, es faran a la Sala de Plens i seran obertes al públic.

Paralˇlelament a les presentacions de les obres, els artistes exposaran les seves obres a l'entrada de l’Ajuntament juntament amb el vi DO Alella seleccionat. Els cellers representats oferiran el tast (places limitades) i venda dels vins amb els quals s’ha fet el maridatge a la plaįa del Mirador, just davant de la sala de sessions del Consistori. Per acompanyar l’exposiciķ i els tastos, l’Escola Municipal de Música farā un concert en viu (Jazz, música clāssica…).

L’exposiciķ de les obres amb el vi presentat es mantindrā de manera permanent durant una setmana a l'entrada de l’Ajuntament, a l'Oficina d'Atenciķ al Ciutadana (OAC).

INSCRIPCIONS GRATUĪTES/PLACES LIMITADES AL TAST. Cal apuntar-s'hi per correu electrōnic o bé per telčfon trucant al 93 693 15 91.

Informaciķ publicada el 6 d'octubre de 2017
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter

OFICINES

OAC
Plaįa de la Fābrica, 1
Tel: 93 693 15 15
oac@premiadedalt.cat

Policia Local
Plaįa de la Vila, 1
Tel: 93 693 15 00
policia@premiadedalt.cat
Ocupaciķ i Promociķ Econōmica
Plaįa del Mil.lenari, 5
Tel: 93 693 15 90
ocupacio@premiadedalt.cat
Serveis Socials
Plaįa del Mil.lenari, 6
Tel: 93 693 15 91
serveissocials@premiadedalt.cat